Kanske är dags för lite uppdatering...

Ja, jag fick en pik om att Agnes har lagat mat väldigt länge! Så jag tänkte, det är ju nytt år - lika bra att göra åtminstone en uppdatering i år!

Vi har haft en lugn & skön jul hemma i Enköping. Jag är nyopererad, så Henrik har fått vara hemma HELA julen med oss!!! Den 18 jan ska han börja arbeta igen, och jag får äntligen börja lyfta fröken Agnes!
Hon har varit lite smågnällig över jul, sovit dåligt, dålig aptit mm, så jag gick och vänta på tänder - och mycket riktigt! TVÅ nya tänder nere titta fram i förrgår! Så nu har Fröken Agnes totalt ÅTTA tänder, 4 uppe & 4 nere!

På tisdag, den 11 jan, så är det äntligen dags för dagisstart! Vi är snart redo... Just nu håller jag på med en bok till Agnes, den ska innehålla fotografier på nära & kära så hon kan titta i den på förskolan om hon saknar oss! Märkning av kläder är påbörjat, men jag insåg att vi var tvungna att köpa märklappar, så det är på gång!
Ja, annars är det väl jag som försöker förbereda mig mentalt på att börja arbeta... Självklart blir det kul, men ändå, jag gillar att vara hemma! Jag skulle nog ha blivit hemmafru?!?

Just nu snackar Agnes för fullt! Munnen går i ett, och jag måste erkänna att vi förstår inte ord! Men fruktansvärt söt är hon, när hon babblar på och lägger huvudet på sne! Jag har verkligen försökt filma henne, men det är omöjligt! Så fort hon ser kameran ska hon ha den, slutar prata & börjar skrika!


Här kommer ialla fall lite bilder på Fröken Agnes!



Agnes provar pappas skor & busar med Frasse!



Sötnos!!!



Agnes gillar att klä på sig själv...



Ryggsäck & mössan på så är Fröken Agnes nöjd!



Så här ser det ut numera när det inte går som Fröken Agnes har tänkt sig,
då lägger man sig ner och skriker...



Pappas mössa & ryggsäcken på, då är man redo för att titta i böcker!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu