En liten Agnes...

Tänkte att det var dags för lite bilduppdatering på Fröken Agnes, idag har hon fått hjälpa mamma och pappa att laga middag!



Vispa lite...



Vad gör pappa?



Det blir väldigt fint och rent när Agnes lagar mat...



Våran stora, duktiga tjej!!!

Äntligen!

Ja, nu är vi äntligen friska!!! Fröken Agnes har varit feberfri i 2 dagar nu, men är fruktansvärt gnällig och trött! Men vad gör det, hon är ju frisk och blir väl snart sig själv igen?!?

Vi var till doktorn i måndags, som lyssnade på lungor mm, och hon var helt ok, men förmodligen ett virus trodde han. Nu har vi dock insett att Agnes har haft 3 dgrs feber, som på henne höll i i sig 4 dygn (ja, det kan tydligen det), för när hon väl blev feberfri så hade hon utslag på hela kroppen! Idag börjar det äntligen se bättre ut, och hon är nog lite gladare idag, men fortfarande trött. Just nu sover hon, och det lär bli 2 pass/dag ett par dagar till tror jag.

Agnes har ju haft fruktansvärt dålig aptit de sista dagarna, något som vi INTE är vana vid! Kan ju berätta att Fröken Agnes har fått smaka mycket gott de sista dagarna, bara för att få i henne något! Hon har t ex smakat glass (för kallt), saft (sådär), soppa (blä!), pommes (Mmm så gott), men det bästa av allt har varit Mariekex!!! Så Fröken Agnes har fikat väldig mycket :-)
 

Annars har ju Fröken Agnes varit ganska hårt hållen... Hon har inte fått äta sötsaker/godis/läsk mm under sitt första år, och hon kommer tyvärr fortsätta vara hårt hållen ett tag till, men är man sjuk så är man, och då får man äta det mesta!


Mammas lilla älskling...

ja, hon är fortfarande sjuk, min lillskrutt... Har haft hög feber till och från sedan i torsdags. Men igår trodde vi att hon var på bättringsvägen, var nästan feberfri hela dagen, och orkade till och med sitta i leksakslådan som vanligt. Men imorse vaknade hon kl 05 och var ledsen, och feber igen!
Men idag blir det ett läkarbesök, vi har fått tid kl 13.15, för nu har hon haft feber alldeles för länge!

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Fröken Agnes har sedan igår feber. Igår morse var vi och vacc. henne, den vanliga sprutan, och hon var lite off hela dagen. När hon hade sovit klart på em hade hon 39 graders feber... Lillsnuttan!

Jag trodde, och hoppades, att febern skulle vara borta idag - men nej då! Feber idag också, men dock "bara" 38.5 grader... Agnes är ialla fall fruktansvärt mysig när hon har feber, inte alls gnällig och jobbig! I vanliga fall är hon aldrig mysig, bara korta stunder, men nu är det mys hela dagen!

Men det blir inte alltid som planerat när man har barn... Idag har vi tackat nej till Milos 1 års kalas, och imorgon skulle vi åkt till vallentuna och träffat hela tjocka släkten! Syssling Julia med familj är hemma i storstan, dom vill vi ju alla träffa. Men nu blir det bara jag som åker imorgon, ska ju även fira en vän som fyller 30 år! Annars hade väl jag också kunnat stanna hemma, men 30 fyller man bara en gång!

Jag har precis suttit och begärt föräldrarpenning, men det känns nästan lite tråkigt, det blir min sista period! 1 februari är det dags och börja jobba... Inga mer mammadagar på en tid... Jag får väl längta lite extra till sommaren & semester istället!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu