Stora tjejen!

Som nästan kan sitta själv!


Morgonmys!

Tjejerna myser & busar i Esthers säng!


Får jag va med???

Esther får titta på när syrran gör sandkakor! Snart får hon även sitta med i sandlådan!


Laddar

Sitter med en kopp kaffe i soffan och laddar inför dagens träning. Har även ätit den obligatoriska havregrynsgröten, med kanel, linfrön och en apelsin i bitar! Mums! Man kan ju inte äta gröt med en massa sylt, förstör ju hela grejen liksom!

Dagens träning blir ialla fall intervaller på löpbandet! Kör maxfart i 45 sek, sen vila 45 sek och kör så i ca 15 min! Sen är det klart! Går fort och är effektivt!

Kommer kännas skönt när det är klart!


Godmorgon!

Här är vår stora & stolta tjej!


Längtar...

efter morgondages träning! Har nog blivit lite knäpp :-)

Idag har vi köpt en cykel till Agnes, en riktigt! Hon har längtat som en galning, och vi har sagt att när gipset är borta och det är vår, då köper vi en cykel. Världens gladaste tjej var ju tvungen att ta en provtur innan middagen!

Imorgon blir det badhus (som Agnes har bestämt, det hon har saknat mest när hon hade gips var just badhus & badkar), förmodligen en cykeltur och så lite träning för mig.

Godnatt!

Dagens siffror

7.2 km
1.10 min
444 cal.


Känner mig ganska nöjd :-)

Blev en promenad till Lidl, skulle köpa deras kvarg som jag har hört bra om. Är billigare & ska smaka helt ok. Just nu äter jag mycket kvarg(kesella), nyttigt & mycket protein.

Gårdagens träningspass känns bra i ben & rumpa idag, precis som det ska vara! Känner även lite i bröst/armar! Jag gillar träningsvärk, då känns det som man har tränat rätt!

Kanske tar en joggingrunda ikväll, är lite sugen på det. Skulle behöva det eftersom det är dags för Springcross den 21 april! Då ska jag, Elin & Ellinore springa 6 km! Heja oss! Senare i år blir det även tjejmilenoch om jag vågar tjurruset!

Nu måste jag jobba vidare, dags för bokföring!

Färdigtränad!

Sitter här med en god Smoothie, gjord på banan, jordgubbar, kesella mm. Är ju sjukt gott & precis vad kroppen behöver efter ett hårt träningspass! Lite kolhydrater & protein!

Nu på morgonen har jag hunnit jobba lite, och sen körde jag 1 h styrketräning. Det här passet kommer kännas rejält i kroppen imorgon! Jag skulle helst hinna med en PW idag också, är underbart väder! Solen skiner, himlen är blå! Älskart!

Mammaledig är verkligen lyxliv! Särskilt när de sover bra, som Esther nu har gjort. Nu har hon sovit ca 3 timmar, perfekt så man hinner göra lite annat också.

I eftermiddag är det dags för drop-in fika på Agnes förskola, idag är dessutom hennes första hela dag sen hon bröt armen! Som hon har längtat!

Näpp, lite nytta innan lillskit vaknar!

Morgonpromenad!

Lilla Esther vakna 05:40, så idag blev det en tidig promenad! Kl 08 gav vi oss ut!
Det blev 40 minuter, 4 km, fick upp ett bra tempo! Hade dessutom bra musik i öronen, så jag hade kunnat gå hur länge som helst idag!


Dagens...

Träning blev en powerwalk på 35 minuter och sen styrketräning! Körde riktigt hårt, så det kommer nog kännas imorgon! Men det är så det ska vara, vill man bli fin får man lida pin... Men jag gillar´t!

Imorgon blir det nog en lång PW, om jag hinner med. Imorgon ska vi nämligen ta bort gipset på Agnes! Jippi!!! Sen vill hon hem och bada badkar :-)

Nu är det sängen som gäller!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu