Det är underbart att jobba med barn...

Igår morse satt jag och en flicka och ritade lite på morgonen. Det var bara vi där, jag hade precis öppnat. Flickan är 4 år. Så säger hon att hon tänker rita en tecknin till sin mamma och tycker att även jag ska göra det. Till saken hör att jag jobbar ju med min kära mamma, som även är flickans andra fröken...

Jag frågar om hon vet vem min mamma är, "nej" säger hon. "Det är Fröken Kicki" säger jag.

Då säger flickan världens skönaste kommentar - Kicki på dagis? Jaha, jag trodde du hade en riktig mamma, som jag har.

Kan ju tillägga att hon även lägger huvudet på sned när hon säger det, hon tycker nästan lite synd om mig!

Nu har verkligheten kommit tillbaka! Veckan som har varit bestod av arbete för både mig och Henrik, och Fröken Agnes har varit på förskolan. Hon har haft det jättebra, och allt har gått toppen! Jag däremot är helt slut efter en arbetsvecka! Henrik är det inte så synd om, han arbetar bara 60 % augusti ut & sen är det skola som gäller för honom!

Idag ska Henrik & jag iväg på fest/födelsedagsfirande och Fröken Agnes ska sova hos farmor & farfar som är så snälla och hjälper oss! Men jag längtar nog mest efter en sovmorgon imorgon!

Ha en bra dag!

Kanske blogga lite???

Ja, jag har ju varit på gång hela semestern, men det kommer alltid något emellan! Men nu äntligen! Tyvärr blir det inga bilder idag, jag orkar verkligen inte hämta kameran... Men jag lovar att snart blogga med bilder!

Vi har haft en underbar semester! Agnes har med lite pyssel fått 8 veckors ledigt (8 som för övrigt är ett favoritord!) Jag har börjat jobba lite, dvs mån-tis den här veckan och sen ledigt resten av veckan! Nästa vecka börjar det på riktigt och på måndag ska Agnes till dagis igen!

Vår lilla skrutt är jättestor nu! Munnen går i ett, och en massa bus är det! Hon har bl a gjort ett "konstverk" på väggen i hallen med pappas svarta spritpenna. Hon går ofta dit (mycket stolt), pekar och säger "aj aj". Fröken Agnes vet ju vad man får och inte får göra, sen är det en annan femma om man bryr säg!

Som sagt, mycket snack nu, här är lite av hennes ord:

Bippa - Filippa (vår kära hund)

Aja - Ayla, mormor & morfars hund

bapp - napp

minna - min

niv - kniv/gaffel

gos - gosedjur som hon sover med

bajs

mat

kor - skor

Pippi - ja, Pippi Långstrump är idolen här hemma!

ja, hon har ord på det mesta just nu. Det är mycket minna, jag ha, nej och till Filippa är det mycket gå!

Hon älskar att vara ute, som vanligt, så det blir mycket promenader i alla väder! Är Filippa med ska hon hålla i kopplet!

Agnes älskar även att hjälpa till här hemma, hon vill gärna vara delaktig i matlagning, älskar att baka, när vi dammsuger har hon en dammvippa hon går med, torka med papper eller trasa är också en favorit men det bästa av allt är när pappa jobbar & bygger nåt - då sitter hon fint och tittar, försöker skruva lite och är allmänt nöjd!



Agnes & kompisen Anton!



På beachen



Agnes älskar att bada!

Japp, det var allt för den här gången!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu