Hon rör sig!

Ja, Agnes och hennes leksaker låg faktiskt PÅ täcket från början...






Men Agnes är lika glad för det!

Nu är det dags för en promenad i solskenet, kanske shorts?!?

En helt vanlig onsdag...

Idag har vi varit på öppna förskolan, men först hämtade vi Nevan på dagis och hon tyckte det var jättemysigt att följa med dit! Nevan är VÄRLDENS snällaste, goaste unge! Jag hoppas Agnes växer upp och blir som hon :-)



Neve & Agnes på sångsamlingen!



Mina favorittjejer!



Agnes provar gå-stol för första gången! Hon körde lite race med Milo sen...

Funderar på att köpa en gåstol till Agnes, men nån sa att dom kostar ca 600 kr... Alldeles för mycket pengar!!! Men man kanske kan hitta någon begagnad, bara börja leta på Blocket & Tradera!

Det blir en liten filmsnutt också, här är från sångsamlingen som Agnes älskar!

http://www.youtube.com/watch?v=aGe15FFBOVM

Hon har lite svårt att ligga still...

Lite Agnes...

Här kommer lite filmklipp på Agnes...

En badande Agnes:

http://www.youtube.com/watch?v=akPA2oYzzDs

Morgonmys:

http://www.youtube.com/watch?v=HdEb8K39MW4

Idag ska jag & Agnes vara barnvakt åt Neve! Hon är ju min "lilla" älskling, har precis fyllt fem år! Vi ska hämta henne på förskolan, dom stänger kl 13 idag så hennes kära mor behövde lite hjälp! Linda (hennes mamma) är min lilla ängel, hon brukade hjälpa oss med Filippa förut när hon var mammaledig, och jag hjälper till med Nevan när det behövs. Perfekt med vänner som både ger & tar - Linda är ett skolexempel på det, jag kan alltid lita på henne!

Nevan ska få följa med oss till öppna förskolan, hon kommer älska det! En massa söta bebisar!!!

Dagens shopping!

Idag har jag jobbat, och när man är i Enebyberg så finns det ett måste - GEGGAMOJA!!!

Dom har sååå fina saker! Mössor, bodys, byxor mm, i en massa fina färger och mönster!

Så, här är dagens shopping (till Agnes som förstås)!



En tunn, fin mössa och en solhatt!

NIO TIMMAR!!!

Nästan nio timmar har jag sovit inatt! I sträck!!! Kan ju bero på att jag gick och la mig ca halv tio, men det var det värt! Så underbart att vakna upp utvilad! Sen Agnes kom har jag aldrig sovit nio timmar i sträck, som mest tror jag ca sex timmar, och sista månaderna innan hon kom så var det ju ett j-kla spring på toaletten under nätterna...

Men som sagt, HELT UNDERBART!!!

Snart är det dags för babysim, ska packa iordning nu, bara 2 gånger kvar.

Lite bilder från igår...



Agnes har precis vaknat efter en förmiddagslur...



Så här glad är Fröken Agnes när hon är utvilad!



Lite lek på köksgolvet medans mamma fixar käk!


Pappadag!

Idag har jag jobbat, och Henrik har varit hemma med Agnes. Dom har chillat! Det är något som Henrik är väldigt bra på, så han försöker även lära sin dotter hur man gör! Henrik är faktiskt duktig på det mesta (när han vill...), men just chilla är han väldigt bra på ;-)

Blir tyvärr inga bilder från idag, men jag ska be pappa Henrik att ta lite bilder när han är hemma på måndag, då ska jag jobba igen.

Jobba ja, det var JÄTTEKUL!!! Så mysigt att träffa alla! Men nu är jag trött... När jag väl kom hem efter en arbetsdag (som jag inte är van vid) så skulle vi på kalas! Neve, en av mina bästa vänners dotter, fyllde 5 år! Shit, kan inte förstå att hon har blivit så stor! När hon var liten så hjälpte jag Linda då och då, hon var sååå mysig! Ja, hon är ju fortfarande det, men helt plötsligt är hon så stor nu när vi har Agnes!

Hon fick fina paket och det bjöds på tårta och kakor! Mmmmm så gott!

Neve hade en jättefin prinsessklänning och fina rosa, glittriga skor. Agnes ÄLSKADE det! Ville helst äta upp allt! Men hon fick låna en fin leksaksmus av Neve, och var lika glad för det!

Nu är det kvällsmys i soffan med Henrik! Imorgon ska vi försöka åka och hälsa på Filippas dagis. Japp, hon gick på hunddagis förut, och vi har inte hunnit åka dit och visa upp Agnes... Tänkte passa på imorgon när Henrik är ledig!


Lite uppdatering...

Igår var Agnes och jag till öppna förskolan, Agnes hade sovit jättebra innan så hon var go & glad hela tiden!



Matdags innan samlingen... Det fanns så mycket att titta på, maten var inte prio 1!



Lektajm innan sångsamlingen!



En koncentrerad Agnes på sångsamlingen...



Såhär trött blir man efter sång, lek & bus på öppna förskolan!



och så lite kvällsmys med pappa!

Snart kommer Agnes farmor hit för att vara barnvakt, jag har lite ärenden att uträtta! Just idag, när jag har lite att fixa på förmiddagen så tänker Agnes minsann INTE sova sitt 3 timmars pass... Ja, ja, nu sover hon igen så hon kommer vara pigg och glad när farmor kommer!

En datahacker...

Ja, det är vad jag har blivit! Satt igår kväll och försökte fixa lite på bloggen, med hjälp av www.designadinblogg.se

Jag har stört mig på att texten är liten, så därför brukar jag skriva med fet stil, men nu har jag fixat det! Ska försöka piffa till bloggen med lite bilder oxå, men då behöver jag lite hjälp från Henrik, för såååå duktig är jag inte!

Lillskruttan ligger och sover, som vanligt. Hon hade en ganska bra natt, vaknade en gång vid ca 3 och då upptäcker jag att katten Frasse ligger i hennes säng!!! Bara så ni vet så får inte katterna vara i hennes säng, men det struntade tydligen "bonnkatten" Frasse i!
Misstänker att det kan ha varit Frasse som störde hennes skönhetssömn, för hon somna om direkt och vaknade inte förräns kl 6 för lite mat!



Frasse är våran lilla hittekatt! Vi hittade honom när han var ca 10-12 veckor, mager och uttorkad... Blödig som jag är så kunde jag inte annat än att behålla honom!
I början var han väldigt rädd och folkskygg, men nu är han världens mest mysiga, sociala katt! 4½ år har vi haft honom!
Fördelen med Frasse är att han sätter fart på våra 2 andra katter, dom är lite lugnare och äldre, men med Frasse här hemma så kan man inte bara ligga & chilla!

Hundhår och grejer...

Idag har jag försökt dammsuga bilen, gick väl sådär... Mitt problem är bagageutrymmet! Filippa sitter ju där bak, och hennes hår hakar sig fast! Omöjligt att få bort, jag blir tokig!!! Gav upp till slut, eller tog en paus kan man säga. Så jag fortsätter imorgon istället.

Agnes och jag har haft mysdag (måndag). Hon sov en massa, som vanligt, och jag passade på att tvätta och städa bilen!

Nu sover alla, Henrik gick precis och la sig, jag är inte riktigt van vid att vara uppe själv. I vanliga fall, när jag jobbar, så brukar jag ju gå och lägga mig först! Det är faktiskt lite skönt, att sitta uppe i min ensamhet!

På torsdag ska jag jobba!!! Ska bli jättekul att träffa alla barn, föräldrar och kollegor! Men det som kommer att vara skönast är att natten mellan onsdag-torsdag så får jag sova!!! Då är det Henrik som sköter Agnes, och som jag längtar!!!

Godnatt!

Sällskap...

Ja, Agnes har sällskap när hon äter frukost! Hon äter varje morgon en liten smörgås, och det mesta av den hamnar på golvet... Nu har både Frasse (katten) och vår hund Filippa upptäckt detta... Så numera har Agnes sällskap när hon äter!





Helgen i bilder!

Här kommer lite uppdatering, på vår helg i bilder!



Agnes sitter på pappas axlar för första gången!



Var hamna jag?!?



Det här var ju skoj!!!

Vi har även varit lite kulturella...



Var i Västerås och tog en promenad i vårsolen! Vi tittade även på Västerås slott...



Söndag = Babysim! Observera att Agnes suger på tummen!!!



Före badet



I badet med pappa!



Fröken Agnes gillar att plaska!



En trött men nöjd Agnes!


Filippa

Vår fina hund, Filippa, har ju blivit lite tillfixad! Hon är såååå fin nu!!!

En före bild...



Ser ni vilket rufs hon är?!?



Gråaktig & långhårig var hon...

Sen lånade vi mamma & pappas trimmer (dom har den till puckona!)

En efter bild...



Världens finaste hund!!!






Står och spanar ut över ägorna...

En riktig snygging blev hon! Filippa är världens snällaste hund, och hon har med stor glädje tagit på sig rollen som Agnes extramamma!
Kan inte fatta att hon blir 8 år i november... Vi har haft henne sedan hon var 8 veckor! Känns lite jobbigt att hon börjar bli lite äldre... Från och med nu är ju alla år med henne "bonusår"! Hittills har hon hållt sig frisk, så det är ju bara hoppas att hon gör det många år till!

Nu är det kaffedags i solen! Agnes ligger ute och sover så skönt, får passa på att njuta lite då!


Sol sol sol!!!

Japp, idag sken solen i Enköping! Helt underbart, jag älskar våren!

Idag har jag fixat lite inför flytten, ordnat adressändring, flytt av telefon osv... Om SEX veckor flyttar vi! Jippi!!! Ska bli så skönt och mysigt, sex veckor kommer gå jättefort!

Idag har vi tagit en fika på stan med Elin&Elsa och Nina&Milo, satt ute i det underbara vädret!



Agnes sitter och spanar lite...

Finns så mycket fint att titta på nu, tycker Agnes! Hon börjar bli så stor, är med på ett helt annat sätt nu.

Sen var det dags för födelsedagsfika hos Per & Linda. Linda fyllde år och det bjöds på kakor & fika. Fullt med barn, och Agnes hade så mycket att titta på. Dessutom hade dom ju så fina leksaker!



Mmmm så goda leksaker dom har här...



Sitter i pappas knä och leker lite!

Sen var det dags för hemgång och sängen som gällde för fröken Agnes! Skönt att Per & Linda bor i Hummelsta (så länge vi bor där ialla fall...), bara att promenera hem!

Imorgon är det dags att städa, IGEN! Söndag är det dags för visning, IGEN! Usch, hoppas hoppas att det här blir den sista... Men det känns som om vi har lite otur, så jag tror tyvärr inte det...

Nu är det mackor och te som gäller!


Lurade!!!

Ja, det blev Henrik och jag ikväll! När vi sitter och äter middag, ca kl sex, så är Agnes jättetrött!!! Vi pratar om att vi MÅSTE hålla henne vaken ett tag till, sagt o gjort! Vid sju ska Henrik lägga henne, och hon verkar fortfarande trött, jag hör hur hon gnäller inne i sovrummet med honom = TOKTRÖTT!!!

Men NU när hon ska sova, då är hon minsann inte trött! Nej, då ska det snackas och snurras i sängen. Efter ett blöjbyte och ytterligare ett försök till att lägga henne (vi tror verkligen att hon sover tills vi hör hur nån snackar...) så ger vi upp! Fröken Agnes fick följa med till soffan och mysa lite - och då var hon minsann trött!

Efter mycket om och men somnade hon ca kl 9... Men det jag undrar över nu är ju självklart - får jag sovmorgon imorgon?!?!?!?!?

Man kan ju alltid drömma!!!

Vi chillar...

Japp, idag har Agnes och jag tagit det lugnt, jätteskönt! Vet inte riktigt vad som har hänt med fröken Agnes, hon brukar ju sova 3-4 pass/dag, på ca 1 timme, men sista dagarna har hon kört sovmaraton!!! Idag på förmiddagen somna hon ca 9:30 och sov, sov, sooooov! När klockan var ca 12.30 väckte jag faktiskt henne, då hade hon sovit i TRE TIMMAR!!! Hade säkert kunnat sova lite till, men flickstackarn måste ju äta lite!

Nu sover hon igen, får se hur långt pass det blir den här gången?!? Men det kommer ialla fall bara bli två sovpass idag, fler hinner fröken Agnes inte med tyvärr! Fast jag föredrar ju 2 pass om dagen, som är 2-3 timmar, bara hoppas att det håller i sig!

Jag har lagat lite mer mat idag till Agnes, tid har jag ju knappast haft ont om idag! Men idag blev det fruktpure: mango/äpple och päron/hallon. Den med päron/hallon blev lite misslyckad... Jag lägger det i bullformar, men puren blev lite för flytande, så när jag tog ut den ur frysen var det en "Päron/hallonbricka"! Ja, ja, det blir nog gott ändå...!

Lite filmklipp på Agnes, men jag kan ju tyvärr inte fixa en sån där fin ruta som ALLA andra kan!!! Får nöja er med en länk...

Här är en glad Agnes...

http://www.youtube.com/watch?v=rBTM95Icf1k

och en arg Agnes...

http://www.youtube.com/watch?v=aNx3ZLKqB54

Hon är arg för att hon inte får sin vattenmugg... Fröken har lite humör... Mycket spott och tårar blir det när man inte får som man vill!!!

Trött...

Ja, trött är jag. Agnes likaså. Henrik också. Men Agnes sover ialla fall, Henrik och jag ska nog inte gå lägga oss riktigt än. Jag vill ju ialla fall kolla på GREYS ANATOMY!!! Det är ju dubbelavsnitt ikväll! Men frågan är om jag klarar av att hålla mig vaken så länge... Fast det är ju ganska mysigt att somna i soffan!



Agnes har fått påskägg idag! Av "Tant Lise"! En jättefin body var det i, självklart inget godis. Men det hade inte gjort så mycket om det var godis där i, jag hade ju självklart tagit mitt ansvar som mamma och ätit upp det!

Nu ska jag nog göra Henrik sällskap i soffan. Ska nog läsa lite och ta en kopp te.
 Mmmmm så mysigt!!!


Vårnytt!

Sitter och surfar lite, hittar så fina kläder nu! Både till mig och Agnes!

                      

Fina saker va?!? Allt Agnes behöver för sommaren 2009!


                        

Allt jag behöver sommaren 2009...

                          

Lite assesoarer måste man ju ha... Jag gillar turkos...

Tänk vad fint med kläderna och solbränd fräsch hy! Nu är ju tyvärr inte jag fräscht brun, är ungefär lika blek som Agnes och blir mest röd på sommaren! Men man kan ju drömma...
Hittade allt på www.hm.se

En annan smart grej, som jag ska köpa, är en "fruktgrej", fått tips av min kusin!

 
Den är till Agnes, så lägger man färsk frukt i och hon kan suga/äta på den! Man behöver inte vara rädd för att hon ska sätta i halsen, perfekt! Finns på www.mammashop.se och kostar 99 kronor!

Nej, nu är det frukostdax för mig och Agnes!


Sovdags...

Nu är det snart sängen som gäller... Agnes sover sött sen flera timmar tillbaka! Idag har vi varit på Bvc, och växer gör hon minsann! 7550 gram och 65 cm lång! En riktig mysbebis är hon nu!

Idag har vi haft visning igen... Så förutom Bvc har jag städat som en galning! Agnes har varit snäll mot sin mamma och sovit mycket. Förutom när jag skulle göra rent duschen! I vanliga fall är hon ganska nöjd på sitt täcke med lite leksaker, men inte idag! Nej, då skulle hennes mamma sjunga som en tok i duschen för att fröken Agnes skulle vara nöjd... Tur att hennes mamma är förskolelärare och kan många sånger!
Agnes favoritsånger är "En kulen natt" och "Munkar med hål i", det är väl ungefär det enda jag sjunger här hemma!

Agnes har blivit en riktig matälskare nu! Tog bara ett par veckor för henne, men nu går det mesta ner och hon gapar stort! Idag åt hon massvis till lunch, verkade aldrig bli mätt!



Så här roligt är det att äta nu...



men pipmuggen med vatten är fortfarande roligast!

Godnatt!

Nu är påskhelgen slut...

Tänk vad fort det går, när man är långledig! Usch, tycker Henrik kunder vara ledig en vecka till! Men, men, det ju inte långt kvar till semester... ;-)

Den här helgen har vi mest jobbat... Vi är snart klara inför visningen på tisdag! Men vi har hunnit med lite skoj också!

I lördags var vi bjudna hem till svärföräldrarna, blev en god påsklunch! Agnes var jätteglad, som vanligt, och tyckte att det var jättekul att träffa farmor och farfar!

Lite bilder från lördagen...



En trött Agnes som är påklädd och klar för att åka!



Sitter i pappas gamla babysitter och leker!






Agnes leker i farfars knä!

Igår hade vi först svärmor här under dagen, hon var snäll och tog hand om Agnes medans vi jobbade! Vi fick massor gjort, tack tack!

Dagen avslutades med grillning, med goda vänner! Agnes var på topphumör, det var ju en massa roliga människor här!

HURRA HURRA!!!

Idag fyller Agnes FEM MÅNADER!!!  Tänk att hon är så stor, dom här månaderna har gått jättefort och varit helt underbara!
Tänk, när man är gravid i 9 månader, då känns livet som en evigehet! Men nu har 5 månader gått, och det går alldeles för fort! Snart är hon 15 och skriker typ "j-vla mamma, jag hatar dig"... Tro mig, JAG VET vad vi har att vänta oss... Henrik är lyckligt ovetande!

Men men, vi får väl passa på att njuta så länge det varar, det är ju trots allt 15 år kvar, eller kanske 13 om vi har otur, och tills dess ska jag njuta!!!

Glad påsk på er alla!!!


God morgon!

Här är det morgonmys på hög nivå! Vi har börjat läsa böcker för Agnes, och hon älskar det!



Pappa och Agnes läser böcker...



Mmmmm mysigt!!!

Det var så trevligt när jag kollade bloggen imorse, hade fått massor med kommentarer! Jättekul!

Idag blir det fixa i trädgården, och bara ta det lugnt! En mysdag helt enkelt!

Taskig tajming!

Ja, idag kan vi snacka dålig tajming, ialla fall när det gäller Agnes sovstunder...

Pass nr 1: Då har vi en snickare här på morgonen som ska fixa en vägg i källaren, precis när Agnes ska sova så ska han såga som värst! Men det gick bra, hon somna ganska bra ändå!

Pass nr 3: På em, precis när Agnes har somnat (kanske sovit 2 min) då kommer ett STORT lass grus, utanför sovrumsfönstret... Ja, hon vaknade och var pigg och glad! Eftersom hon behövde sova, så gjorde vi ett nytt försök att varva ner och somna... Ja, då kommer påskkärringar och Filippa skäller som en galning! Åter igen, en pigg Agnes och det var bara att börja om på nytt...

Efter mycket om och men så sover hon, IGEN!!! Men nu ska det väl inte vara nåt som stör henne, hoppas jag!

Pass nr 2 gick ganska smärtfritt, men då var vi ute på promenad!

Jag har lagat mat idag! Det blev lax med potatis och broccoli, och en gryta med kalv och rotfrukter! Hoppas det duger till damen! Men hon får tyvärr vänta nån vecka innan hon får smaka, men jag tror nog hon klarar sig!



Lax med potatis & broccoli



Gryta med kalv & rotfrukter!

Agnes har börjat få lite aptit nu, jättekul! Idag blev det potatis/sötpotatis & palsternacka till lunch, det var smarrigt tyckte fröken Agnes! Hon har ju haft lite svårt för potatis, så man får smyga in det lite här & var...

Snart är det helg!!! Så skönt att ha Henrik hemma hela helgen!!!

Willys eller ICA?!?

Idag har vi varit på öppna förskolan, men jag var i valet och kvalet om vi skulle åka... Fröken Agnes var riktigt gnällig på förmiddagen! Men när vi väl kom till Pluto (öppna fsk), så blev hon jätteglad!!! Det duger inte alltid med mamma... Nej, nu ska hon ha kompisar också! Hon låg och flörta lite med dom andra barnen, sjöng med när det var sångsamling och sprattla för fullt på benen!
När vi kom hem blev det en liten promenad, då var hon helt slut och sov gott i vagnen!

Idag på Pluto diskuterade jag och några mammor var man ska handla mat... Vi gilla ICA, men det är dyrt, så Willys kanske?!? När jag väl är på Willys och storhandlar, vem träffar jag på om inte Nina (en i mammagruppen)!!! Vi hade tydligen tänkt samma sak... Dags att prova Willys!

Som jag har storhandlat då... Det är dags för lite avancerad matlagning... Japp, Agnes ska ha mat! Nu har jag inhandlat lax, kalvbitar och diverse grönsaker, så imorgon är det jag och spisen som gäller! Men det där med egna fruktpurer har jag halvt gett upp, det finns ju så många goda att välja på! Så det blev några burkar....

Agnes har ikväll visat farmor och farfar hur man badar, det vill säga hur man blöter ner HELA badrummet inklusive pappa! Nej, baljan är inte till för Agnes, hon vill ha badkar nu!!!


Nja, så här stilla är inte Agnes längre... Här är hon 8 dagar, och lite lugnar i baljan!


Vad hände med våren?!?

Idag är det grått och mulet här i Enköping, vad hände med solen?!? Jag gillar ju sol! Hoppas det blir fint väder i helgen igen, skulle vilja grilla lite... Ok, vi har ju premiärgrillat (korv), men jag vill grilla på RIKTIGT!!! Nåt gott kött, lite goda grönsaker, mmmm längtar redan!

Sen är det ju påskhelg också, vi har inga speciella planer, ska mest hålla oss hemma och ta det lugnt. Alltid skönt & mysigt att ha Henrik hemma, både Agnes och jag längtar!!!

Idag blir det öppna förskolan, vi kunde ju inte gå förra veckan så det ska bli kul! Agnes älskar att gå dit! Sångsamlingen är en favorit för henne, jag gillar nog fikat bäst ;-)

Innan vi kan fara iväg till öppna förskolan måste vi ta en promenad i det kalla, tråkiga vädret... Filippa måste ju få sin dagliga dos - men jag kan ju inte påstå att jag har någon större lust... Filippa är förresten nybadad, ser ut som ett riktigt långhårigt rufs!!! Men hon ska klippas och bli fin, kanske ikväll...

Ska försöka åka och storhandla ikväll, vi har ganska tomt hemma... och det beror bara på lathet! Men det är ganska skönt att handla på kvällen, lugnt med folk och Agnes kan vara hemma med sin pappa!

Nej, nu ska jag nog gå och klä på fröken Agnes... Kan ju inte ligga i sängen hela dagen!!!

Sprattelfia!

http://www.youtube.com/watch?v=5iihrU_8qxE

En Agnes som tränar på att krypa kanske?!?

En helt vanlig tisdag...

Idag har Agnes och jag träffat Elin & Elsa, det blev en underbar promenad i solen! Efter det åkte vi hem till Agnes farmor & farfar, fikade lite och så blev det ytterligare en promenad. Jag & svärmor gick förbi vårat nya hus, jag har ju inte sett det utan snö, och det ser bra ut! Lite att fixa i trädgården (alldeles för mycket insyn), men det kommer nog bli bra. Har lite svårt att förstå att vi faktiskt ska flytta! Mindre än 2 månader kvar! Men det ska bli jätteskönt!

Lite bilder från idag...



Agnes sitter och spanar på farmor & farfars altan...



Lite kvällsbus innan duschen...



Agnes har idag varit glad, glad & GLAD!!! Hon är ju oftast glad, men idag har vi haft en toppendag! Henrik stackarn sliter med att dränera om garaget... Men som tur är så hjälper hans pappa till! Nu är det färdiggrävt (tror jag), ska bara fixas lite på grunden & dräneringsrör, men det kommer bli klart under helgen!

Just det, grannflicka kom förbi ikväll, hon är 6 år och ville titta på Agnes. Men det var inte bara hon som var nyfiken, Agnes glodde som en tok!!! Hon har verkligen börjat intressera sig för äldre barn, dom är ganska intressanta!

Agnes gymmar lite...

Igår låg Agnes lite på rygg, för en gångs skull, och då tänkte jag att vi kunde prova babygymet igen... Eftersom fröken Agnes bara rullar runt till mage hela tiden, så har det inte varit intressant med gym, det är ju mest ivägen!



Det började bra...



Men sen låg hon på mage igen...



så fina saker...



såååå goda!



avslutar med lite armhävningar...


Huvudvärk...

Imorse vaknade jag med huvudvärk, och en ganska jobbig sådan... Det börjar bli bättre nu, men vi har legat i sängen hela morgonen. Tur att Agnes är så snäll mot sin mamma, hämtade lite leksaker till henne och då var hon nöjd! Henrik är lika snäll han, erbjuder sig att komma hem! Men än så länge är det lugnt, ska nog försöka ta en promenad i solen också, då blir det säkert bra!



Agnes i sängen, nöjd med sina leksaker! Men nappen är nog finast!



Babysim med kamera!

Ja, idag var det babysim igen, och vi hade en fungerande kamera med oss! Duktigt va?!? Agnes gjorde sitt första dyk idag, inga problem där inte! Hon älskar att bada, sprattlar som en tok och är inte ett dugg rädd! Nu sover hon sött, är helt slut efter badet!



I omklädningsrummet, ombytt & klar för bad!



Sprattlar för fullt! Lite suddig bild, jag vet...



Mycket fint att titta på...




En dag i solen!

Idag har vi varit ute HELA dagen! Det har varit så varmt och skönt ute, stog i t-shirt till slut! Vi har fixat och donat i trädgården, nu när våren kom så måste ju även den vara fin till visning! Även om det är härligt med sol så hade det ju varit skönt med snö när det är visning!

Svärföräldrarna har varit här med oss hela dagen, och hjälpt oss MASSOR med trädgården! Tusen tack!!! Nu är det så fint, bara lite småplock kvar. Men jag måste erkänna att jag njuter lite av att veta att det är sista gången jag fixar i vår stora, jobbiga men härliga trädgård!

Agnes har självklart varit med ute idag, och det är ju så mycket fint att titta på! Hon var helt slut när det var sovdags... Vi har även fixat årets grillpremiär, det blev korv med bröd till middag!



Agnes tränar på att pluta med läpparna... Ska va lite cool!



Mycket fint att titta på!

Agnes har börjat med en ny grej, hon rynkar på näsan och andas häftigt ut och in genom näsan... Som att hon luktar på nåt, jättekonstigt! Men hon kör det hela tiden! Ska försöka få det på film så ni får se, hon ser ut som ett monster/arg/galen... Men söt förstås!

Imorgon är det babysim, ska nog ta med den lilla kameran så jag kan lägga ut några bilder på bloggen oxå!

Sovdags...

Ska alldeles strax gå och lägga mig, men fastnade självklart vid datorn först...

Vi har haft en toppendag idag! Dagen började med att jag hade möte, och Agnes fick vara med morfar! Första gången han var barnvakt, och det gick helt smärtfritt! Agnes var bara glad och snäll, men morfar var nog lite slut när jag väl kom hem!

Sen bar det av hem till Enköping igen, och jag ville så gärna vara ute i trädgården och fixa lite, så Agnes fick sitta i sin vagn och titta på mig, fåglar, träd och allt annat spännande ute! Hon tyckte det var jättemysigt, men sen blev hon trött och fick sova lite istället!

Efter det kom svärföräldrarna på besök, och vi fikade UTE!!! I vårsolen!!! Sååååå skönt! Agnes var självklart med, vi tog ut hennes stol så hon fick sitta med vid bordet.

Fröken Agnes var alldeles rosig om kinderna sen, hade ju varit ute nästan halva dagen! Strax före klockan åtta slockna hon i pappas famn!

Nu ska jag också slockna...
Godnatt!

JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bokföringen är klar!!!!!!!!!! Äntligen! Bara möte kvar imorgon, sen ska jag vila!!!!!!

Nu ska jag sova lite, med min dotter!

Godnatt!



Hoppas solen skiner imorgon också!!!


Mormor, morfar och 2 puckon!

Yes, vi är i Vallentuna! Här finns Agnes mormor, morfar och 2 puckon (minipudlarna). Morbror Fredrik finns ju här också, men han är inte så intresserad av Agnes, än så länge.

Vi har haft en lugn mysdag, tagit en promenad i vårsolen! Imorgon ska morfar vara barnvakt, hoppas Agnes är snäll! Just nu börjar hon bli trött, ska lägga henne snart, men först lite bilder...



ligger på täcke hos mormor & morfar...



då kom pucko nr 1 (suddig bild, jag vet...)



sen kom pucko nr 2



pucko nr 1 vill gärna dela täcke med Agnes...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu