Gymbruden!

Idag har Agnes hjälpt mamma att dammsuga i bärselet, och gymmat lite! Hon börjar få lite koll på händerna nu...

Det var ganska gott att äta på bärselet...



Koncentrerad tjej...







Mobiltelefoner

Jag har köpt en ny mobil, den e rosa och fin!!! Med den här nya fina mobilen kan man ju mobilblogga, jättekul tänkte jag! Men jag lyckas ju inte fixa inställningarna!!! Jag ska tydligen aktivera ett "ShoZukonto"... men det funkar inte!

Ja, ja, får väl försöka lite till...

Hon växer ju ialla fall...

Agnes har varit hos doktorn! Hon blev både vägd och mätt - nu är hon 60,5 cm lång och väger 5875 gram! Börjar bli en stor tjej!!! Läkaren fick även lyssna lite på hjärtat, klämma och känna lite på fröken Agnes - som var på bra humör! Sköterskan var väldigt trevlig tyckte Agnes, som snacka för fullt!

Det var ganska jobbigt att vara så trevlig mot läkaren, så efter besöket kom arga Agnes fram... Men bara en liten stund, sen somnade hon gott i vagnen! 

Idag ska vi iväg till öppna förskolan, och träffa alla från föräldrargruppen. Ska bli jättekul! Sist tyckte Agnes att det var skoj, tills hennes elaka mamma skulle klä på henne! Så kan man ju inte göra!

Näpp, nu är det dags för en promenad så fröken Agnes är utvilad och Filippa är rastad!


Vi är inte överens...

Nej, vi är inte överens Agnes och jag! Jag tycker nog att det var ganska bra när hon sov till kl 10, men sista veckan har hon börjat vakna tidigare och tidigare.... Idag vaknade hon kl 7:30! Henrik hade inte ens hunnit åka till jobbet! Jag får väl lov att inse hur bortskämda vi har varit - nu är verkligheten här!

Mmmmm, det är gott att äta lite på nallen....









Visst ser fröken trött ut...


En HEL natt!!!

Ja, en HEL natt har Agnes sovit! För första gången!!! Hon har ju sovit väldigt bra, brukar ju vakna 1 eller 2 gånger för att äta, så vi ska inte klaga.
Igår la vi henne som vanligt vid åtta, och gissa om jag blir förvånad när hon väcker mig och ser att klockan är 06.15!!! Helt sjukt! Men skönt var det :-)

Just nu ligger vi och myser i sängen, och lyssnar på musik. Jag har insett hur bra youtube är! Där finns ju allt, just nu lyssnar vi på Djungelboke/Var nöjd med livet. Det är en favorit, lilla fröken Agnes ligger mest och ler! Sjörövarfabbe var en annan favorit, och hon gör sitt bästa för att sjunga med!

Så här kan det se ut när vi sjunger...



Det är ju ganska kul!


Måndag = Mysdag!

Idag bestämde jag mig för att måndag ska vara mysdag! Jag ska njuta av att jag inte måste gå upp och jobba, jag kan faktiskt gå i pyjamas hela dagen - och det är lyx! Att det dessutom var jättetråkigt väder gjorde ju inte saken bättre, vem hade gått ut idag frivilligt? Inte ens Filippa!

Så jag & Agnes har myst... och hon hade som tur var en bra dag! Lilla fröken börjar ju dessutom bli "stor", så idag provade vi att sitta i vagnen. Hennes fina liggvagn går ju att halvsitta i, och det var poppis!







Men sen fick hon vila lite...

 

Ja, ialla fall ryggen! Agnes var inte särskilt trött...


Dagstripp till Vallentuna!

Igår tog jag och Agnes en dagstur till Vallentuna, vi skulle fira kusin Per som fyllde 25 år! Dessutom var det premiär i hans och Malins nya lägenhet, dom har köpt en jättefin lägenhet i Hägernäs Strand! Agnes kära far ville inte följa med, han tyckte det var roligare att stanna hemma och slåss! Nja, han skulle träna (brasiliansk jijutsu), men det är ju nästan samma sak!

Men Agnes gjorde ialla fall succe! Den lilla fröken har ju bara två lägen - glad eller arg! Lyckligtvis var det glad som gällde hos Per och Malin! Så hon snacka och log för fullt. Hon blev lite arg om vi "glömde" henne, någon var tvungen att prata med henne helst hela tiden.
När vi väl kom hem på eftermiddagen så var hon helt slut! Hon sov i princip hela kvällen och har även sovit hela natten (förutom ett mål mat).
Idag ska vi ha en lugn mysdag hemma, det gillar hon!

En arg Agnes...



och en glad Agnes....


Lite besök!

Idag har vi haft besök, av Elin och Elsa! Agnes var glad när de kom..... och när de gick! Resten av tiden var hon gnällig och sov! Men jag tyckte ialla fall att det var trevligt. Elsa stackarn blev lite ledsen när Agnes skrek, men det är nog bara att vänja sig - för skrika kan hon!

Elin och jag ska ju nu bli av med alla gravkilon, så det blev en timmes rask promenad i solskenet! Helt underbart väder
idag!






Kvällsdusch



Det är gott med handen när man duschar!






Farfar!



Agnes har haft farfar på besök!



Hon var både pigg och glad!


Jag har en hund!

N

Idag upptäckte Agnes att hon har en hund, och en väldigt stor sådan! Men hon är väldigt fin!

Morgonmys!



Jaha, då har man börjat blogga också...

Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle börja blogga, men men, nu är man här också! Som ursäkt har jag faktiskt Agnes jobbiga mormor!!! Hon tjatar alltid om bilder på Agnes, och här är det ju lätt att lägga upp lite bilder ibland, så nu ska vi nog få tyst på henne!

En annan fördel är att jag måste bli bättre på att fota! Jag kan ju inte lägga upp samma bilder varje dag, för då kan jag lova att mormor inte slutar tjata!!!

Nu har lillskruttan börjat vakna, hon ligger här och sträcker på sig, snackar lite och har även upptäckt vilka goda händer hon har! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu