Esther 3 månader!

Ja, igår egentligen, men jag hann inte med att skriva! När Agnes var liten så skrev jag ju alltid nåt då & då, och det är ganska kul och gå tillbaka och läsa! Esther är ialla fall 3 månader nu! Vår "stora" tjej! Hon var ju som jag skrev på kontroll, och är väl en lättviktare! Agnes vägde ca 1 kg mer i samma ålder (men var också längre). Sprutor fick hon också, och skrek massor! Men det gick fort över och hon sov massor sen! Så mycket att Agnes och kunde gå på stan i lugn och ro och äta lunch. Lite grejer som Esther kan nu: * Hon är otroligt stark, och älskar attt sitta upp i vårat knä. Ligger hon ner så gör hon små situps och försöker komma upp! * * Hon sparkar massor & viftar med armarna! Ligga still är inte hennes grej! * * Är nästan alltid glad! Älskar när vi pratar och busar med henne! Särskilt när Agnes gör det, då lyser hon upp! * * Snackar för fullt! Det är så härlligt! * Hon är, precis som Agnes, en sovbebis! Brukar vakna för dagen vid 08, och är sen vaken max 1,5 h. Hon brukar sova 3-4 pass om dagen, beror på hur långa de är men minst ett på 2-3 timmar. Sen brukar hon somna för natten vid 20-21, och vaknar för mat runt 24-01, 03-04 och runt 06. Känns som om vi är långt ifrån att sova hela nätter - som syrran gjorde vid 2,5 månader!!! Japp, det var lite om Esther! Idag är det nyårsafton & vi ska få besök. Blir till att städa och fixa och förbereda! Vill duka lite fint oxå! Gott Nytt År på er!!!

3 månaders kontroll!

Idag var det Bvc & 3 mån koll! Fröken väger 5240 och är 56.5 cm lång!


Nu är julen slut...

Ja, såg att det va länge sen jag blogga! Vi har hunnit med massor! Vi har firat min 30 års dag, bott hos mormor, lekt med syssling Julia, firar jul hos både mormor & farmor, ja vi har gjort massor av skoj - till och med lite pulkaåkning! Visar lite bilder oxå:


Morgonmys!

Mina fina tjejer...


God morgon!

Ligger i soffan med Agnes, och är sjukt trött! Kan ju bero på att jag somna sent (ca 01) och har ju sen vaknat lite för matning & att Agnes kom in vid 06... Jag somna till i soffan igår, efter middagen. Inte bra! Ska man sova middag ska man göra det tidigare...

Nepp, nu tar jag dagens första kaffe. Hoppas jag vaknar. Ska nog träna på förmiddagen idag.


Dagens...

Dagens läsning - behöver lära mig lite om aktiebolag.

Idag ska Agnes vara tomtegumma!

Ha en trevlig Lucia!


Mys!

Börjar morgonen med en "Kardemummakaffe"!


Fröken Esther!

En något allvarlig tjej...


God morgon!

Sitter i soffan & myser med Agnes framför Bolibompa! Henrik och Esther sover.

Vi har haft en toppenhelg! Fredag var det ridning för Agnes, som hon älskar! I fredags travade hon själv för första gången!!! Jag höll självklart i hästen, men ridläraren brukar även springa med och hålla i Agnes - men inte nu! Min duktiga tjej!

Lördag spenderades med mormor! Agnes och mormor hade mysdag med mat, bio, shopping och lite bullbak. Esther och jag va inne i storstan & hade en date med Jana.

När Agnes var bebis så var hon världens lättaste, sov massor, alltid glad osv. Esther däremot är lite knepigare. Har varit jobbig med sömnen (på dagtid), allmänt gnällig & ledsen med mycket magknip! Det är ju synd om henne, klart livet är tufft när man har ont i magen hela tiden!

MEN... Nu börjar det bli ordning på Esther! Magknipen är nästan borta, bara det gör ju allt lättare! Hon är mycket gladare, sover jättebra, vi har till och med kunnat lägga henne för natten runt 20:00. Sakta men säkert så ska vi nog få ordning på livet igen.


Julpyssel

Igår fick Agnes göra lite julpyssel, bland annat den här fina grisen!


Världens varmaste pjuck!

Sköna nya vinterskor, kanske inget jag skulle gå långt i (är lite tunga) men perfekta till jobbet!


Dumma förkylning!

Har gått med en envis förkylning i ca 2 veckor nu! Riktigt irriterande! Vill vara pigg & glad, och framför allt så vill jag TRÄNA!!!

Gick en gång, och sen blev jag sjuk. Tror aldrig att jag har haft en förkylning så här länge...

Här kommer en bild på en nydushad Esther! Hon gillar att bada/duscha, skönt det!


Min lilla toka!

Agnes skulle promt prova Esthers overall (som är som en åkpåse oxå).

Och tänk, det gick! Lite halvtaskig bild bara...


Shopping!

Har köpt en ny fin kappa till Agnes, från Ellos. Lite stor, men blir perfekt till nästa höst/vinter! Var ju 40 % rabatt, då kan man ju inte låta bli!


Man vet aldrig hur länge man lever...

Har suttit och läst lite olika bloggar, mest såna där man har förlorat sin partner, eller ska göra eller kanske själv har någon form av sjukdom... Sedan Henriks olycka är jag så blödig, så rädd. Jag blir lätt ledsen när jag läser om sånt här, är ofta orolig att något ska hända med dem jag älskar mest. Ska inte läsa såna bloggar, blir ju bara rädd och ledsen. Men å andra sidan så tänker jag ofta vilken tur vi har. Vilken tur att vi alla lever och är friska. Man ska vara rädd om livet, för man vet aldrig vad som händer.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu