LONDON, here I come!!!

Japp, nu är en resa till London bokad! Det blir en mor & dotter resa, dock inte Agnes och jag utan mamma & jag! Vi har pratat om det länge, men nu har vi äntligen bokat!

19-22 november åker vi! Fördelen med att åka med mamma är att vi har samma intressen, shopping, lite sightseeing och äta massa gott! Åååå, jag längtar!!!

Så nu har jag bestämt att jag har köpstopp fram till dess, måste ju spara det lilla jag har till London!

Jag har bestämt mig för att börja träna nu. Men kan inte riktigt bestämma mig för vilket gym. Antingen A3 eller Magasinet här i Enköping, dom ligger på ungefär samma pris. Jag har tränat på Magasinet förut, och varit nöjd. Men A3 är ganska nytt, och lite billigare. Hmm, jag måste fundera lite. Men jag vill börja den här veckan. Helst idag. Måste ju gå ner mina sista kilon innan London. 5 kg på 7 veckor, det är ingen omöjlighet!

Puss på er, ha en bra dag!

Mmmmm så gott!!!



Agnes åt potatisgratäng för första gången igår...



Det var ju jättegott!

Idag blir nog en lugn dag, vi har lite att fixa hemma (tänk att det alltid finns nåt kvar efter flytten...), jag har jobb att göra, så för Agnes blir det en lugn dag ialla fall! När jag tänker efter så har ju Henrik och jag massor att ta tag i!

Ha en trevlig söndag!


Lite bilder...

Här kommer äntligen lite bilder på Fröken Agnes!



Agnes kan klättra upp i bilbarnstolen själv och gunga!



Lite lek hemma



Det är roligt!!! Ser ni tänderna?!?



Besök på mammas jobb! Mycket fina saker...



Alltid lika glad!



Agnes vill också gå ut och leka med dom andra barnen...

Det får räcka med bilder för idag! Imorgon ska vi på besök till Agnes blivande förskola!


Mmmmm...

Snart ska Agnes och jag iväg och lukta & mysa med en nyfödd bebis, jag säger bara Mmmmm!!! Undrar om Agnes tänker samma sak?!? Skulle inte tro det va! Hon undrar väl vad det är för konstig sak, kanske en fin leksak?

Jag kommer ialla fall åka därifrån med en smärre chock - jag kommer inse hur stor Agnes har blivit, och vad fort det har gått! Hon blir ju snart 1 år, mitt lilla monster!

Agnes har blivit tuffare när det gäller att promenera! Hon går fortfarande inte själv, men nu kan hon gå och hålla i bara EN hand! *så stolt*
Hon har varit lite harig, men nu börjar hon tuffa på sig! Hon har dessutom stått själv flera gånger nu, men oftast håller hon i något så hon inser väl inte riktigt vad hon gör för farligt!

Nu ska jag ta en kopp kaffe & bli lite fin medans Agnes sover!

Det var den helgen...

Helgerna går alldeles för snabbt! Både jag & Agnes älskar att ha Henrik hemma, och nu är det redan söndag kväll... Vad hände med helgen?!?

Vi har haft en någorlunda lugn helg, igår var vi hemma nästan hela dagen, åkte till Vallentuna på eftermiddagen för att fira min kära far som har fyllt år! Det var jättetrevligt, och Agnes tyckte det var kul att träffa mormor & morfar! Ja, och morbror förstås! Men sen åkte vi hem på kvällen, Henrik ville sova hemma! Borta bra, men hemma bäst!

Agnes sov i bilen hem, och det var inga problem att lägga henne i sängen när vi kom hem, hon sov så sött!

Idag har varit ytterligare en lugn dag... Vi har mest pysslat (nja, jag har pysslat, Henrik har varit i soffan...), det har varit strålande sol så hur kan man inte vara på bra humör en sån här dag?!? Och för att göra dagen ännu bättre så kom min SUPERSNÄLLA PAPPA för att lämna en kristallkrona!!! Han hjälpte oss att sätta upp den också, så nu har vi ljus i köket!



Fint va?! Nu ska vi bara köpa en list för sladden i taket!

Blev så fint med kristallkronan! Men nu är det bara dom där BRUNA fönstrena som förstör... Jag får väl se till att måla dom i veckan, innan det börjar bli för kallt!

Ja, mer då? Filippa har fått sig en Make-over idag! Nybadad, nyklippt päls & nyklippta klor! Sååå fin är hon nu! Och dessutom nybäddat i hennes säng! Imorgon är det veterinären igen, ska bara lyssna på hjärtat och se hur hennes blåsljud låter.

Fröken Agnes lyckades med en trevlig sak idag. Henrik tog av henne blöjan, medans Agnes och jag satt i soffan. Han skulle bara hämta våtservetter & sen en ny blöja, MEN DÅ... KISSAR fröken Agnes!!! Jag blir dyngsur (in i duschen!) och soffan blir nerkissad! Men som tur är så har vi ju skinnsoffor! Men fröken Agnes var lika glad för det!


Ingenting på Tv...

Idol har jag kollat på, och nu kl 9 finns det ingenting att kolla på!!! I alla fall inget som passar mig... Men men, jag borde gå och duscha, hänga tvätt, plocka lite... Ja, listan kan göras hur lång som helst!

Igår var jag iväg på ett möte (jobb), och det var faktiskt riktigt kul! Jag hade ingen lust alls, är fortfarande lite förkyld och trött, men när jag väl var påväg så kändes det bra! Sminka sig lite, platta håret, fina kläder som inte har snor eller kiss eller laxrester på sig, och mötet gick riktigt bra! Så nu känns det lite bättre när jag tänker på att jag måste börja jobba i januari!

Igår upptäckte jag en konstig sak, jag har ingen känsel på en liten del av magen. Ungefär där byxorna börjar. Det kan klia så fruktansvärt där, och jag kliar och kliar (konstigt när jag inte har nån känsel!), men det blir inte bra! Hur som helst, igår bad jag Henrik nypas lite och jag kände INGENTING! Men nu är ju frågan, är det på grund av mina bristningar jag fick under graviditeten eller är det för mina operationsärr??? Hmmm, det var en klurig fråga det!

Agnes (monstret) mår toppen! Hon är lite snorig, men lika glad & galen som vanligt! Vi har fått in jättebra läggningsrutiner på henne nu! Hon har ju alltid varit ganska lätt att lägga, men nu är det löjligt lätt! Pyjamas på efter en dusch, sen ligger vi i soffan och myser, dricker välling, går upp och lägger henne i sängen - säger godnatt, går ut, KLART! Inte ett pip från henne sen! Sååå j-kla skönt!

Nu är det dags för tvätt & dusch, så jag kan bocka av nåt på listan! Ska försöka ta lite bilder på fröken Agnes imorgon, har varit dålig på det - Jag vet!

MEN,
här har ni en bild på fröken Agnes! Hon har på sig galonisar för första gången när vi är ute och leker! Det var ju blött i gräset! Och nya fina stövlar!



Lika glad som vanligt!


Filippa...

hon börjar bli lite äldre vår hund, i november fyller hon 8 år! Stor hund som hon är, så vet man ju inte hur länge till hon kommer finnas. Medelåldern på stora hundar är ca 10-12 år, men nu känns varje år med henne som bonus! Hittills har hon hållt sig ganska frisk, inga större problem med henne som tur är!

Men ialla fall, jag tyckte att det var dags för en hälsokoll! På Enköpings Djurklinik erbjuder dom hälsokontroll för seniorer, dom känner & klämmer, lyssnar på hjärta, urin & blodprov för att kolla lever, njurar mm. Så i morse var det dags för en kontroll!

Igår fick jag ställa klockan (agnes o jag har sovit alldeles för länge när Henrik har varit borta!), kl 7 skulle vi upp! Det var välling, påklädning, packa lite (Agnes fick vara hos farmor & farfar) och sen ut på promenad med barn & barnvagn, hund och EN BURK FÖR ATT FIXA LITE URIN! Ja, vi såg nog lite lustiga ut, men det gick bra!

Hur som helst, Filippa mår jättebra, proverna var bra men hon har lite tandsten som måste tas bort. Sen hitta dom ett litet, litet blåsljud... Det är ingen större fara, men vi ska dit nästa måndag igen och lyssna, för om hon ska ta bort tandsten måste hon sövas och då får man inte ha några hjärtproblem... Men det blir nog bra!

En annan rolig nyhet: Vi har fått förskoleplats!!! På vårat första val, JIPPI!!! Vi kommer få ett erbjudande i slutet på veckan och då är det bara och tacka ja! Så den 11 januari börjar fröken Agnes på dagis! Stora tjejen!!!




Våran fina hund!!!


Jag ser den allt!!!

Japp! En liten, liten tand är på väg ut! En hörntand i överkäken! Nu vet jag varför Agnes har varit lite snorig, gnällig, sovit extra mycket och lite dåligt i magen, men jag misstänkte att det var en tand på G!

Självklart när Henrik är bortrest så ska jag gå och bli sjukt! Har lite feber och är något tröttare än vanligt... Men som tur är så ställer farmor & farfar gärna upp som barn- & hundvakt! Tusen tack!!! Och jag vilar faktiskt, har legat i soffan hela tiden, med myskläder på!

Jag är ju på jakt efter lite höst/vinterkläder till Agnes, och då kom jag på att kolla Tradera! Hitta massor med fynd där som jag har budat på, lite skor, overaller, överdragsbyxor mm. Får se om det blir nåt köp!

Nej, nu blir det en kopp te (kaffet har blivit utbytt), och vila lite till!

Vårat lilla monster!



Ja, vad kan man säga?!? Ett litet monster! Här har hon själv dragit ut spelen (skulle röja lite som vanligt) och märkte då att det var perfekt som hjälp för att klättra upp på Tv-bänken!

Just nu ligger lillskruttan och sover, hon har snart sovit i 2 timmar, väldigt långt för att Agnes! Men hon är inte riktigt kry, lite snorig & förkyld...

Henrik är ju bortrest nu, åkte igår och kommer hem på måndag. Det är dags för årets Formel 1 resa, denna gång är det Milano! Nej, jag är inte avis! Fast Formel 1 är ju inte min grej, men Milano=shopping! Det är min grej!

Igår hade vi besök av min kära vän Linda och hennes dotter Neve, som är 5 år. Vi hade "tjejkväll" och åt massor med gott! Neve var helt överlycklig! Sååå busigt att äta godis & glass en torsdag! Nu för tiden är det ju inte mig hon längtar efter, nej nu är det Agnes!!! Agnes tyckte det var jättemysigt att leka med Neve!

Jag sitter och surfar lite nu, letar höst/vinterkläder till Agnes. Vill ha några bra överdragsbyxor (tunna) och en bra vinteroverall. Men just nu är problemet att när vi är ute, så blir det en glipa mellan hennes byxor & tröja. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det... Men som sagt, jag surfar och letar!

Nej, nu ska det drickas kaffe innan fröken Agnes vaknar!


Ett nytt liv!

Japp, idag börjar mitt nya liv! Mitt nyttiga, motionsrika liv!

# Jag ska börja med morgonpromenader (gick imorse en runda på 5 km, mycket stolt!)

# Äta frukost, lunch & middag samt små mellanmål. Jag har varit ganska slarvig med att äta, och om jag väl äter så är det ju inte alltid bra mat. Det där med pulverdieter är inte riktigt min grej, jag klarar verkligen inte av att dricka sånt! Blää!!! Jag tror på att äta ordentligt, men tänka lite på vad man stoppar i sig.

# Låta bli CHIPS, GODIS, LÄSK, KAKOR MM under veckorna! Jag ska unna mig nåt gott på helgen, men inte svulla och inte resten av dagarna!
Så Henrik, jag vet att du läser, LÅT BLI att köpa hem en massa skit! Vi är ju överens om att jag har dålig karaktär... Och oavsett vad man väger så är det knappast nyttigt att äta chips, kakor mm 7 dar i veckan!

# Utöver morgonpromenader vill jag träna ca 3 grr/veckan.

Ja, det här är min plan. Det är ju fortfarande ett par kilon kvar sen Agnes kom, och nu vill jag verkligen bli av med dem!!! Jag tycker det är tråkigt att köpa kläder (INTE likt mig!), och jag vill verkligen vara i form till Januari när det är dags för jobb igen!

Nu är det dags för lite AGNES!!! Hon har fått ett nytt smeknamn, Monstret! För det är just vad hon är, vårat lilla Monster! Hon är som vanligt överallt, pillar på allt, drar i allt, flyttar möbler MEN alltid glad!!!

Idag har vi varit hemma, tagit det lugnt, och efter lunch var vi ute vilket Agnes älskar!



Agnes undersöker sin fina stol!



Nej, nu är det dags för nya bus...



Kanske en promenad med gåvagnen...



Mmmmm, sockerärtor som pappa har sått! Agnes kryper alltid hit!



Fick sitta lite i min stol, den var väldigt fin & intressant...



...tills det åkte en sopbil förbi!


Torsdag morgon...

Ja, här sitter vi, Agnes och jag. Har precis ätit frukost och funderar på en långpromenad, men kl 10 kommer nån besiktningsman från Försäkringsbolaget. Det är tydligen något nytt, dom vill komma och besikta/kolla huset för att försäkringen ska gälla... Ja ja, får väl hoppas att dom inte inte hittar så mycket fel!

Igår var jag till frissan, gjorde slingor & toppa lite, blev jättefint! Tusen tack till Agnes snälla farmor som ställde upp som barnvakt! Vi är alldeles för bortskämda med barnvakt, i och med att Agnes är första barnbarnet på båda sidor så slåss dom nästa om henne! Det är lyx!!!



En av Agnes favoritleksaker... Burk med alla klädnypor!






Agnes farmor, farfar & faster har varit på Gotland. Agnes fick en jättefin Bagge!



Han är fin!!!



Agnes gillar sin Bagge!

Nej, nu blir det en promenad! Solen skiner ju här i Enköping!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu