Äntligen frisk!

Ja, Fröken Agnes har nu varit ordentligt sjuk! Hon har haft hög feber, hosta och lite öroninflammation - men nu är hon äntligen frisk! Feberfri har hon varit sen i måndags, men sen kom öroninflammationen...
Sen i fredags är hon verkligen sig själv, och är nog ganska less på att vara inne med mamma eller pappa!

Varje dag den här veckan har hon kommit med skor, jacka, nån vante, en mössa ibland osv. Hon vill ut! Gissa om hon blev glad när vi tyckte att hon var tillräckligt frisk för en kort promenad. Sedan hon börja på förskolan så är hon ju van vid att vara ute varje förmiddag, så att bli instängd en vecka är inte populärt!

Igår var jag och Agnes ute kl 8:30 på morgonen, då hade hon tjatat i en timme. Hon älskar att vara ute, vill inte gå in!

Här kommer lite bilder från en utevistelse:



Vila på altanen!



Skulle gå in med fina krattan & sopborsten...



Men annars kan man ju sitta och fundera lite...



Kan själv... En sådan period har Fröken Agnes just nu. Hon är väldigt tydlig och bestämt med vad hon vill. Och hon svarar alltid som att hon förstår vartenda ord vi säger - vilket jag tror att hon gör nu! Det är så otroligt häftigt att vår lilla bebis har blivit en liten människa - som har en helt egen vilja, och som man verkligen kan kommunicera med.

Nej nu är det sängen som gäller, arbetsdag imorgon. Men det blir kort vecka (3.5 dgr) och sen blir det lååååångledigt & påsklov för Agnes (jag får lite lov).

Godnatt.

Bilduppdatering

Här kommer lite fina bilder på Fröken Agnes som Henrik har tagit...

















Vallentuna!

Igår fick Agnes följa med mig till jobbet (som även är mormors jobb), hon tyckte att det var jätteroligt! Lekte med alla barnen, på båda avdelningarna, var med på sångsamlingen mm. Stax före lunch åkte Agnes och mormor hem till vallentuna, där det serverades lunch och sen sovdags! Men först var hon tvungen att busa med mormor, så sovpasset blev lite framskjutet!

Sen sov vi kvar, så Fröken Agens hann även busa med morfar & morbror! Idag och imorgon är jag ledig med Agnes, hade väl hoppats på lite sovmorgon, men icke sa nicke! 05:30 vaknade hon som vanligt! Försökte få henne att somna om i min säng, men hon låg mest och nynna... Och smälte mammahjärtat! Så nu sitter vi här, som vanligt, och tittar på drömmarnas trädgård!



Mys med mormor!



Lite småprat i soffan!



Agnes har fått nya sandaler till sommaren (lite stora...) och hon älskade dem!



Lek i köket...



Hjälpa till med matlagningen...

I söndags var vi och mata änderna, Agnes tyckte det var jättekul! Henrik har lovat mig att fixa lite bilder till bloggen, så det kanske kommer en uppdatering till idag, vem vet?!?

Fröken Agnes har fått lite sportlov den här veckan, med lite pyssel... I måndags fick hon vara hemma hos farmor och farfar hela dagen, tusen tack till er! Igår var det som sagt följa med till jobbet/mormor, ons-tors är jag ledig och fredag är Henrik och Agnes hemma, som vanligt! Hon har varit lite förkyld, så en vilovecka är perfekt nu!

Ha en bra dag!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu