Nää, jag har inge internet!

Näpp! Igår kväll gick en säkring här hemma, och efter det funkade inte vårat internet... Men idag när Henrik kom hem fick han äntligen ordning på det! Men man märker hur beroende man är av internet... Inte bara "roliga" saker, som blogga, surfa lite mm, men jag hade igår kväll tänkt betala nån räkning, fixa mammadagar, göra lite jobb via internet mm, såna där viktiga saker - men utan internet var allt kört! Får ta igen det ikväll...

Agnes har haft en lugn dag, till skillnad från hennes mamma som har städat som en tok (visning). Idag har hon som tur är sovit normalt igen, så jag har haft lite mera tid! Jag gissar på att hennes sovstök igår beror på sommartiden, skönt att det bara var en dag!

När visningen var passade vi på att åka hem till svärföräldrarna, Agnes tyckte det var dags att träffa farmor o farfar och jag & Henrik blev bjudna på middag! Jättegod kycklingwok, alltid lika skönt att bli bortskämd!

Imorgon är det dags att åka till Vallentuna IGEN! Jag har möte tidigt torsdag morgon, så det blir minst stressigt för Agnes om vi åker imorgon em. Morfar ska få vara barnvakt! Det blir "premiär", han har varit det förut men då sov hon bara (var på kvällen), men det fixar han nog galant!

Nej, nu är det dags för allt det tråkiga igen...
Hejdå!


Här är jag!!!

Ja, fröken Agnes vaknade väl ca 5 minuter efter att jag skrev förra inlägget...



Verkar trött va?!?





Jag vill upp!

Jaha, blev inget gjort nu heller... Dags att ge lillskruttan mat, och vänta på att Henrik kommer hem så jag kanske kan jobba lite idag...

Dagens lunch!



Japp! Sallad med skinka & fetaost, mmm så gott!!! Jag har ju slarvat med både mat & träning under mars månad, men nu ska jag skärpa till mig. Nästa vecka ska jag börja träna igen, och då ska banne mig dom sista kilona bort!!!

När jag ändå höll på med lite matlagning gjorde jag även potatis&majspure till Agnes. Hon är ju inte så värst förtjust i bara potatis... Men vem är det?!? Så nu hoppas jag fröken Agnes ska bli nöjd...



Idag har fröken Agnes bara sovit 5-10 minuters pass åt gången... Usch! Jag är alldeles för bortskämd med att hon sover minst 1 timme varje gång, och idag behöver jag verkligen all tid till bokföringen. Tillslut gav jag upp och gick en promenad i stormen, efter mycket om och men somna hon! Nu har hon sovit åtminstone 20 minuter... Hoppas hon sover lite till!



Visst ser hon trött ut?!?

Imorgon är det dags för ytterligare en visning... Blää!!! Snälla, köp huset nån så vi slipper städa jämt! Visst, det är trevligt med ett rent hus, men det är lite bökigt att packa in barn, hund & katter i bilen... Ja, ja, har vi tur så är det här sista visningen... Håll tummarna, igen!

Lite dålig uppdatering här...

Ja, jag vet. Jag är dålig på att uppdatera bloggen på helgerna! Ska försöka skärpa till mig...

I lördags åkte jag & Agnes hem till Vallentuna! Henrik smet iväg till Örebro (F1-premiär...) lör-sön, så då passade jag på att åka till mamma & pappa. Det blev tyvärr bara en dagstur, hade gärna sovit över men det var ju babysim på söndagmorgonen! Dum som jag är, glömmer jag ju bort att ta kort oxå... Måste skärpa mig!

Hur som helst, Agnes har nu varit i den STORA staden! Men hon sov mest ;-) Vi passade på att besöka Polarn&Pyret, fick ju ett presentkort därifrån i doppresent! Fanns så mycket fina vårnyheter! Inte för att mina köp känns så mycket vår, men ändå...



Det blev en fin kofta, tuffa chinos och en mössa! Tack tack för presentkortet!!!

Om inte jag äger ett par chinos, så ska ialla fall min dotter göra det! Hon kommer va såååå snygg i sommar!

Idag var det ju babysim, men simläraren FÖRSOV sig!!! Hade missat ändra klockan tror jag... Men hon bad knappt om ursäkt, och menade väl att vi skulle vara i den andra gruppen, men Agnes var ju redan trött (och alla andra bebisar i hennes grupp), så det var ju dags att åka hem! Och jag såg ut som en röd tomat (är lite känslig för klor...), så jag hade inte heller nån lust att stanna... Ja, lite besviken är man ju...

Idag fick Agnes känna på kompisen Elsa, och det var första gången som Agnes verkligen KÄNDE på en annan bebis, och vilken lycka!!! Hon gav ifrån sig riktiga glädjetjut! Så söta är dom båda! Kommer bli farliga tjejer, det där...

Ikväll tyckte jag Agnes verkade trött, så jag provade lägga henne kl 20 (kl 19 egentligen), hon gäspade och hade varit vaken flera timmar!
Men hon var inte trött!!! Tog ca 45 minuter för henne att somna! Hon vred & vände på sig, låg lite på mage, snacka lite, låg vågrätt över sängen... ja men nöjd var hon ialla fall! Jag skulle försöka sjunga lite för henne, så hon somna, men då titta två gigantiska ögon på mig och undra vad jag gjorde! Blev nästan piggare (det brukar funka)!

Men till slut somna hon! Är alldeles för bortskämd med läggning, som sagt hon är alltid nöjd och somnar av sig själv, man får ibland gå in & rätta till henne och stoppa in nappen (ikväll massor med gånger), men till slut somnar hon!

Oj oj oj, vilket långt inlägg... Förstår om ni inte orkar läsa!
Godnatt!





En massa ursäkter...

Ja, en massa ursäkter har jag haft idag. Tanken var att jag skulle göra bokföring, hela dagen! MEN... det finns ju så mycket annat att göra... Till exempel tvättberget! Men imorgon kan jag inte skylla på det, det har minskat radikalt idag! Skönt...

Sen blev det ju en mysig promenad i vårsolen, och när vi kom hem så sov Agnes 2 TIMMAR!!! Tänk så mycket tid till bokföring... Men då passade jag på att äta lite (har slarvat med det sista tiden...), jag dammsög, fixa & dona... Ja ni vet, gjorde typ ingenting nyttigt! Förutom sista 5 minuterna när hon sov, DÅ kommer jag igång med bokföringen!

Men men, nu sitter jag här igen, och ska göra bokföring... Slutar med att jag surfar lite, bloggar lite och så lite facebook förstås!

Nej, nu är det tillbaka till bokföringen... Men först lite bilder på fröken Agnes:



Mmmm så goda leksaker...






Hon är väldigt duktig på att roa sig själv, bara hon får några leksaker så ligger hon nöjd på täcket! Men det roligaste är förstås när mamma eller pappa snackar med henne! Då blir det riktiga glädjetjut!!! Hon har ju, på gott och ont, upptäckt sin röst... Här i Hummelsta är tystnaden ett minne blott!

Ett berg av tvätt...



Ja, så ser det ut hemma hos oss... Jag har inte kunnat tvätta pga alla visninger, det kan ju inte hänga en massa tvätt i tvättstugan då?!?

Men men, nu är det dags att ta tag i tvättberget... Usch! Som ni kanske förstår blir det en hemmadag idag, som består av tvätt och bokföring!


En helt vanlig onsdag...

Idag har vi varit på öppna förskolan! Agnes hade sovit jättebra innan, så hon var så pigg och glad - för en gångs skull sov hon INTE på öppna förskolan! Däremot blev det en ordentlig tupplur när vi kom hem!

Nu är hon i duschen med far sin, igår badade han henne i baljan men han bestämde sig för att det var sista gången! Fröken Agnes sprattlade som en galning och ALLT blev blött inne i badrummet!

En bild från öppna förskolan...



Har inte tid att titta på mamma!

Idag är ju Våffeldagen... Blir tyvärr inga våfflor här hemma, men det är inge synd om oss, vi tjuvåt förra helgen! Med sylt och grädde förstås... Mmmm så gott!

Nu är det dags att mata världens gladaste tjej!


Agnes snabba ben...

Ja, ni som var på dopet såg hur Agnes ben sprattla för fullt under dopklänningen, och det gör dom även hemma!

Här är en länk med en liten videosnutt på henne... Tyvärr vet jag inte hur jag får in den på bloggen (som alla andra kan)!

http://www.youtube.com/watch?v=s2Ays8TWPsg


Första restuarangbesöket!

Igår hade vi fullt upp här hemma! Städa som en galning gjorde jag, och när det väl var fint och rent skulle 1 hund, 3 katter och 1 liten Agnes packas in i bilar...  Jag hoppas verkligen att det här var sista visningen!!! Snälla snälla!!! Visningen då? Ja det gick nog ok, nu är det bara att vänta och se... Mäklaren skulle ringa runt idag till de som har gjort intresseanmälan, så det är bara att hålla tummarna!

När det var visning igår passade Henrik och jag på att åka till Pizza Hut i  Västerås, mmmm så gott! För Agnes blev det första restuarangbesöket, och hon skötte sig exemplariskt!!! Glad hela tiden, satt och snacka och glodde på folk. Det fanns mycket spännande att titta på, hon kunde knappt äta sin gröt!








Agnes Dop

Idag har vi haft dop för Agnes. Det var verkligen lyckat! Tack till alla som kom och Agnes tackar för alla fina presenter! Agnes skötte sig exemplariskt i kyrkan, titta på alla konstiga människor, konstiga kyrkan och den där konstiga prästen... Men nöjd var hon! Sprattla för fullt med benen under dopklänningen! Hon blir nog en löpare, eller kanske fotbollsspelare med dom där benen! Är aldrig stilla... bävar inför den dagen hon springer runt här hemma!

Nu är jag helt slut, men det är det värt efter en dag som denna!

Lite bilder...



Det fina presentbordet, bokstäverna är köpta på Panduro och ska nu få stå i Agnes rum istället!



Dukningen gick i vitt och "hallonrosa"! Den rosa färgen var temat för dopet.



Fina servetter! Köpta från
www.calligraphen.se



Fina va?!?

Det kommer lite mer bilder så småningom, men det var min kära bror som skötte fotograferingen, ska se om han kan dela med sig lite ;-)

Igår hade vi ju visning också, gick nog bra, men det är ju en visning till på tisdag och sen får vi hoppas att det händer nåt!!!
På lördagen skulle vi ju städa (som galningar) inför visningen... Men helt plötsligt får jag nån konstig migränattack (kräks massor) och måste vila! Samtidigt så inser Agnes vilka röstresurser hon har!!! Huuu, inte kul med migrän + en glad SKRIKANDE bebis!!! Önskade att jag hade öronproppar...

Nej, nu är det massor med SÖMN som gäller!!! Hoppas Agnes sover mycket inatt! Chansen finns ju efter en dag som denna...

Godnatt!

En lila tjej...

Dagens outfit består av lila, lila, lila och lite orange som matchar fröken Agnes hår!

Rulla runt är det enda Agnes gör nu för tiden...



ligga på rygg är inget kul...



åå hej å hå... ska få med den där armen också...



sådär ja! Hmmm, vad är det där för något...



Tada!!!

Svart mjölk!

Men visst är det här lite häftigt?!? Jag måste ju köpa en sån mjölk!!!


www.aftonbladet.se/nyheter/article4682623.ab kan du läsa om den coola svarta mjölken!

Jag tänker släcka ner den 28 mars mellan 20:30-21:30!

Igår hade Agnes faster, farmor & farfar på besök, och faster hade hon ju inte träffat på en evighet! Jättekul tyckte Agnes, men var helt slut när dom gick! Kl 19:30 sov hon, och vaknade inte förräns 5:30 imorse för lite mat!

Idag blir en lugn dag för Agnes, för mig är det städning... Usch! Igår gjorde Henrik & jag klart det sista inför visningen, såååå skönt!!!

En helt vanlig torsdag

Jaha, ännu en vecka som snart är slut! Förstår inte var dagarna tar vägen, det går alldeles för fort! Mitt år som mammaledig kommer ju bara svischa förbi... Usch! Vill att det ska kännas som en mysig evighet... Men å andra sidan så kan det ju gärna gå lite fort till 1 juni (flyttdags), men sen får det gärna gå långsamt igen!

Igår hade vi prästen här på dopsamtal, det kändes jättebra! Jag hade lite koll på psalmer, hade ju gjort lite research under dagen ;-)
Det blir nog bra det där.

Idag ska Agnes få faster, farmor och farfar på besök! Faster har hon nog inte träffat sen mitten på januari, alldeles för lång tid!

Nej, nu är det bara fortsätta med städning och bokföring... USCH! Längtar ännu mer till april nu...



Lite bilder från idag...

Först har Agnes lekt lite med "Small Paul", en fin present från faster!



Han är väldigt tuggvänlig!

Sen var det dags för lite påklädning...



Fina Geggamoja-mössan, som jag älskar!

och så blev det en promenad i vårsolen



Filippa är väldigt stolt över "lillasyster"!!!

Förberedelser

Ja, Agnes och jag förbereder lite för dopet på söndag. Just nu är vi inne på www.dopguiden.se och lyssnar på psalmer.



Det var lite intressant att lyssna på sånger...



och lite mysigt också!

Tror dopet kommer bli bra, och personligt! Vi har lite roliga detaljer till festen, kan visa på bloggen efter dopet, tanken är ju att det ska vara en överraskning!
Annars är det mesta ordnat till dopet, ska inhandla det sista på fredag och på lördag kommer mamma och camilla (en vän från v-tuna) hit. Medans det är visning på huset åker vi till lokalen och förbereder för dopet!

Visningen ja, känns som om vi har läget under kontroll! Henrik har varit jätteduktig och fixat det sista! Fattades lite lister mm, men nu är nog allt klart - BARA städning kvar... Usch ja... Men det ska bli så SKÖNT när visningen är gjord! Då kan vi slappna av lite, och hoppas på att huset blir sålt (gärna mycket pengar)!

Jag har kommit fram till att jag kanske får mitt liv tillbaka i april... Då MÅSTE bokföringen vara klar, huset är förhoppningsvis sålt och dopet är avklarat... Då ska jag börja träna igen (har haft uppehåll nu pga allt som måste göras), ta mysiga promenader i vårsolen och bara NJUTA!!!

APRIL, APRIL, kom snabbt!!!

God morgon!

Agnes börjar sin dag med lite mys i sängen förstås...







Min glada lilla tjej!

Sen har vi ju ätit frukost förstås...



Det är inte lätt att äta den där smörgåsen...


En dag gammal...



Visst är hon fin?!?

Försöker fortfarande lägga upp bilder från babysim osv, men det går inte! Måste vara nåt knas med just det minneskortet, för när jag provar lägga upp en gammal bild som redan finns på datorn så går det ju tydligen...

Får be Henrik om hjälp sen...

Här hemma är det full fart! Vi har MASSOR att göra inför visningen på lördag! Men det känns som om vi har läget under kontroll, sakta men säkert... Snart så, är allt klart. Men sen blir det ju storstädning fredag-lördag. Igår hann jag med att putsa lite fönster (bara insidan), dom var ganska smutsiga! Idag blir det nog lite mera fix och förhoppningsvis lite bokföring.


Plötsligt så händer det!

Ja, helt plötsligt så har Agnes börjat gilla mat! Sååå skönt! Hittills har hon varit lite misstänksam, men vem skulle inte vara det... Men sen igår så gapar hon stort och är glad och nöjd! I fredags på Bvc fick jag lite tips angående mat, och hon skulle ju få börja med en liten smörgås med leverpastej på. Imorse var premiären, och det var ju JÄTTEGOTT tyckte Agnes! Hon ville ha mer, mer, mer!

Imorse var vi iväg på babysim, jättekul! Den här gången badade både jag och Henrik, och Agnes var lika glad som vanligt! Vi kom även ihåg att ta med kamera (med minneskort den här gången), men jag lyckas inte lägga upp bilder!!! Har försökt flera gånger idag, men det går inte!

Får försöka sen igen... Ialla fall, efter badet var vi alla trötta, så det blev 2 timmars tupplur när vi kom hem - det är sådana stunder som jag älskar min sovbebis!

Vi har hunnit med en promenad i solskenet, idag värmde solen och det kändes som om våren kanske kommer nån gång snart.... Kan ju hoppas!

Nej, nu är det sängens om gäller....


Mmmmmm så gott!

Idag fick Agnes smaka morötter, för första gången. Jag tror att det var ganska gott...



mmm så gott...





Men skeden är nog godast!


Det är lördag idag!

Imorse, ca 05:30 så väcker Agnes mig, för lite mat, och för att hon inte ska bli för ledsen och väcka far sin så stoppar jag in nappen & lägger henne till rätta (som jag alltid gör). Sen går jag för att göra iordning mat. Jag tänker för mig själv - oj vad länge hon har sovit inatt, vad skönt! Hon brukar ju vakna mellan 4-5 på morgonen. När jag kommer tillbaka med flaskan så sover hon så sött igen! Jaha, hon vaknar säkert snart igen tänker jag, ställer flaskan bredvid mig och somnar om.

Klockan 8:30 vaknar JAG!!!! Fröken Agnes sover FORTFARANDE!!! Jag blir ju lite orolig nu, lever hon?!? Japp, och hon börjar vakna lite, så glad glad!

Nu till saken: Jag berättar det här för Henrik, att hon har sovit en HEL natt! Från klockan 20 igår till 8:30 idag! Jag är sååå glad, tills Henrik säger att hon vaknade kl 02:00 inatt.... Han hade då bytt blöja och matat henne! Inte konstigt att hon sov så bra efter det! Men ännu konstigare (eller pinsamt) att hennes mamma sover så gott att jag inte ens har ett minne av att hon och Henrik vaknade... Ja ja, JAG har ialla fall sovit en HEL natt, och det var JÄTTESKÖNT!!!

Ikväll är det ju Melodifestival! Jag tror jag hejar på Alcazar, men om jag ska vara helt ärlig så har jag inte riktigt koll... Nu är det dags att fortsätta rensa/städa/fixa och dessutom åka och köpa lite lister!


Bvc och bloggar...

Det här med bloggar... Det är ju beroendeframkallande!!! Nu är det väl minst 10 bloggar som jag följer dagligen, det är ju helt sjukt! Varje morgon, när Agnes somnar sitt första pass så går jag till datorn (med min kopp kaffe) och så surfar jag. Det är bloggar, aftonbladet, facebook och kanske lite shopping. Hela internet är ju beroendeframkallande! Både på gott och ont...

Annars då? Ja, vi har hunnit med ett besök till Bvc på morgonen. Agnes väger numera 6900 gram och är 62,5 cm lång! Fick en spruta idag också, det var ju sådär tyckte Agnes, mycket skrik och tårar fast det gick över fort! Får se hur hon är idag, sist hon fick spruta var hon väldigt gnällig på kvällen och natten, hon var lite öm i benet stackarn!

Lite shopping har vi hunnit med också! Agnes har ju börjat på Babysim, och blöjorna man kan köpa i affären är på tok för stora för henne! Så ett par fina badbyxor/badblöja har vi köpt:



och nya dregellappar:



Allt är från www.pippilotta.se

På Bvc fick jag massor med bra information om mat till Agnes nu, hon ska börja med smörgåsrån och även en liten smörgås med leverpastej på. Bra med järn, och att dessutom introducera lite gluten. Det blir väl premiär imorgon, får se vad hon tycker!


Mys med mamma...

Jag och Agnes mös lite i soffan, i söndags eftermiddag...



Försökte lägga upp en bild till, en finare men det gick inte! J-vla skit blogg!!!

Ja ja, får väl försöka sen igen...


En favorit...



Det här är en av mina favoritbilder på Agnes... Älskar färgerna! Hon är väl ca 1 vecka på bilden.

Idag blir en lugn dag, Henrik är hemma sjuk... Så jag och Agnes får väl pyssla om honom, och karlar har ju en tendens att bli liiiite gnälliga när dom är sjuka! Henrik är inte så farlig, men lite gnäll blir det allt!

Annars har vi lyckats rensa i förråd och pannrum! Så skönt!!! Bara resten av huset kvar till visningen... ;-) Sen har vi ju allt småfix  i nästan alla rum känns det som, sånt som måste vara klart till visningen! Igår kväll satt jag och skurade trappan (har spillt färg där sen vi renoverade hallen, och det sket vi i eftersom vi tänkte renovera trappen), jag skurade för fullt så jag missade till och med Greys Anatomy, mitt favoritprogram!!!

Får väl se reprisen, men nu är det kaffedax!

F-n också!!!

Nu har jag försökt lägga ut lite bilder flera gånger idag, men det går inte!!! Det blir bara svart... ja ja, får väl vänta på Henrik och se om han kan lösa det åt mig!

Är det nån mer som har problem idag, som har blogg.se???

Lillskruttan sover sött, och jag sitter som vanligt vid datorn och dricker kaffe! Men lite bokföring har jag hunnit med också!!!

Hej hopp!

Smakisar!

Ja, Agnes smakar för fullt på mamma hemlagade smakportioner! Men hon verkar inte så imponerad... Potatis - BLÄ! Broccoli - först gott sen nja... Vi får se hur det här fortsätter! Hon må vara lik sin far i utseende, men tyvärr alldeles för lik sin mor i sättet! Visst kan jag ha några bra sidor, men det verkar inte vara dom hon har fastnat vid! Hon verkar ha snappat upp: envis, inget tålamod, kräsen i maten och ett j-kla humör... Ja, gillar att sova också! Den är ju inte så farlig?!? Vi får se hur det här går... Min mamma säger att jag kommer få igen för alla mina synder, så det är bara vänta och se!

Har försökt lägga upp lite bilder, men det gick inte så bra! Får försöka senare...

Idag blir det öppna förskolan, ska bli lika kul som vanligt!!!


4 månader!

Ja, idag fyller lillskruttan 4 månader!!! Tänk vad fort tiden går... jag hinner inte med! Hon är ju stora tjejen nu! En favoritsysselsättning Agnes har är att stå framför spegeln och snacka/småflörta lite med sig själv... Men idag räckte inte det! Nej, idag skull vi SMAKA på spegeln också!!! Den var jättegod!

Så här såg det ut... (spegeln är lite kladdig nu!)













Sen har vi hunnit med att åka en sväng till Vallentuna, Agnes tyckte det var dags att träffa mormor & morfar, och morbror såklart!!! Vi åkte även en sväng till mitt jobb och hälsade på (förskola för er som inte vet) och Agnes älskade alla barnen!!! De var sååå snälla mot henne! När vi åkte därifrån var hon helst slut, och sov så sött!



Agnes påklädd och klar för att åka till Vallentuna!



Agnes med morbror!

Agnes och jag passade på att bada i badkaret, vi har ju tyvärr inget (men det har nya huset)! Jättemysigt, tyckte ialla fall jag... och jag är ganska säker på att Agnes gillade det också! Pappa tog lite bilder, men det krånglade med att lägga ut dom, men jag ska nog ordna lite Vallentunabilder snart!

Nu är det dags för lite bokföring, får passa på när fröken sover! Imorgon är det öppna förskolan igen, som vi båda älskar!

Jag vann!!!

Jag nämde i ett tidigare inlägg att jag tävlade på en blogg, www.minblogg-mittliv.blogspot.com , och första pris var ett solspray!

JAG VANN!!! Tack tack!!!

 
Nu ska jag bli brun och fin!!!


Värre än att föda!!!

Ja, nästan så kändes det ikväll - tror jag hade EFTERVÄRKAR!!! Usch, gjorde skitont i säkert 45 minuter (HELA tiden)! Agnes blir ju 4 månader på tisdag, så jag trodde sånt här skulle vara över nu... Men Henrik surfade runt lite och läste att det var ganska vanligt även så lång tid efter förlossningen. Men efter det här ska det väl vara över?!? SNÄLLA!!!

Bortsett från det har vi haft en bra dag, imorse var premiär på babysim! Agnes verkade ganska nöjd, hon jättestora ögon och tittade på allt! Förutom mamma, det hade hon inte tid med! Det var Henrik som badade med henne den här gången, och dom var båda helt slut när vi kom hem! Blev en tupplur på ca 2 timmar!

Kamera hade vi ju självklart med, jätteviktigt tyckte vi! Men det är ju en fördel om det sitter ett minneskort i... Det hade vi glömt hemma i datorn... ja, ja det blir ju fler gånger (8 ggr) så vi får ta kort nästa gång!


Sovdax!

Nu är det snart dags att sova lite... om jag bara inte hade fastnat framför datorn!!! Imorgon ska vi upp tidigt, för 8:30 börjar Agnes på babysim!!! Ska bli så spännande! Vi har hamnat i samma grupp som Agnes kompis Elsa (och mamma Elin & pappa Micke).

Vi har haft en jättetrevlig kväll, med svärisarna på besök! God mat och trevligt sällskap, samt lite Melodifestival såklart!

Men nu måste jag nog få lite sömn innan lillan väcker mig!



En nyfödd Agnes som sover så sött!!! Min lilla älskling!

Radhusdax!!!

Jaha, då har vi köpt oss ett radhus nu! Fint, fräscht och stort med stor hörntomt där Agnes kan jaga Filippa! Jag längtar till flytten!!! Hoppas bara det går bra att sälja vårat hus! Jag skulle försöka lägga upp en bild på vårat nya fina radhus, men det gick sådär...

Jag undrar om vi kommer ångra oss när vi väl bor i radhus igen?!? Vi har ju trots allt bott i ett litet radhus, och just nu kommer jag inte ihåg om det var något vi störde oss på (förutom grannen som ALLTID skrek på sin stackars dotter). Vi flyttade ju för att vi ville bo större, men var det bara därför??? Ja, det återstår att se!

En sak som ingen av oss gillade var vår- & höststädning! Men nu är det dags igen... fast det kan vi nog överleva!

Nej, nu är det dags att förbereda lite middag, svärföräldrarna kommer på besök!

Jippi!!!!!!!!

Japp, budgivningen gick bra! Imorgon skriver vi kontrakt och har då köpt oss ett fint radhus, lite mer centralt (gånsta) i Enköping! Flytt blir den 1 juni! Det känns så skönt, men samtidigt lite läskigt att lämna huset som vi tycker så mycket om...

Idag fortsatte jag med "avancerad matlagning"! Det blev pure av morötter, palsternacka och broccoli!



Vi börjar med lite morötter...



Agnes är med i vagnen bredvid, och tittar på mamma som både kan laga mat, hoppa och sjunga!



Tada!!! Mmmmm så gott tänker nog Agnes!


Matlagning på avancerad nivå!

Japp, idag har det varit avancerad matlagning i Hummelsta! Hemmagjorda smakisar ska Agnes få! Idag lagade jag potatis, päron och ärtpure. Nu har jag handlat lite mera, så imorgon ska jag nog fixa lite morötter, broccoli, majs, palsternacka och kanske lite äppelpure! Får se om det är något som kanske kan passa fröken Agnes...

Budgivningen håller fortfarande på, men än så länge har vi högsta budet och det blir förmodligen klart imorgon! Hoppas hoppas!!! Nu är ialla fall vårat hus ute på hemnet, och när man ser bilderna så undrar man vems hem det är... Det är ju så fint (tycker ialla fall jag)! Känns lite sorgligt att sälja...
Men, men, vi vill ju bo liiite mer centralt, så det blir säkert bra till slut!

Elin & jag har varit på yoga ikväll - det är sååå skönt!!! Jag älskar det! Jag som gärna gör tusen saker, jobbar jämt och sällan tar det lugnt behöver verkligen yoga! Jag känner mig så fridfull när jag går därifrån, helst skulle jag nog ligga kvar där och somna...



Ungefär så här ser det ut när jag yogar... Eller inte! Jag får nästan ner fötterna i golvet, nästan... Men snart så!

Nu ska jag fortsätta min vila, i soffan!

Agnes kan rulla runt!!!

Tjoho! Agnes kan rulla runt! Hon har varit så nära att rulla från rygg till mage, men armen har varit i vägen för henne. Nu på morgonen i sängen (precis innan Henrik åker till jobbet) lyckas hon rulla runt!!!
Så nu har hon rulla runt ett par gånger, och även tagit sig tillbaka från mage till rygg (även det första gången)!!!

Stora tjejen!!! Hon blir ju snart 4 månader!

Idag fortsätter förhoppningsvis budgivningen på huset vi vill köpa, det hände ingenting igår! Men det bästa vore ju om dom andra intresserade (2 st) kunde dra sig ur...

Igår var vi iväg till öppna förskolan, Agnes var jätteglad, och då menar jag verkligen JÄTTEGLAD!!! Vet inte vad som hände med henne, hon sov knappt och åt dåligt, men ändå var hon så glad!!! Hon låg i babysittern och snacka och skratta för sig själv... Sångsamlingen älskade hon, som vanligt, och blev tokarg när vi skulle gå hem - som vanligt! Att bli påklädd är inte hennes favoritsysselsättning!



Agnes och henne goda sked på skötbordet...



mmm så gott...


Nu är allt som vanligt!

Ja, nu har jag jobbat klart! Det har varit jättekul att jobba - träffa alla barn, föräldrar och kollegor, MEN jag trivs nog bäst hemma med Agnes!!!

Henrik har insett att man kan ha fullt upp hemma, ibland ska man vara glad om man får i sig någon mat! Det här har varit nyttigt för oss båda, få lite förståelse för varandra!

I helgen hanns det med ytterligare en husvisning, ett fint radhus i Gånsta, så håll tummarna för oss nu! Agnes har hunnit med att leka med farmor och farfar, åka till pappas jobb och även börjat med smakportioner!

Farmor och farfar fick vara barnvakt i söndags, när vi gick på husvisning, och det var första gången! Först var Agnes lite arg, men hon var ju både trött och hungrig, men det fixade farmor och farfar galant! Hon sov så sött när vi kom tillbaka.

Idag blir det ett besök till öppna förskolan (onsdag), något som både Agnes och jag gillar!

Just det, slutet på den här veckan borde vårat hus komma ut till försäljning!!!

Lite bilder...



morgonmys med pappa...






Agnes börjar med smakisar...



Lite gott kanske...



Eller inte... men vill gärna hålla själv!



Agnes hälsade på hos farmor och farfar...



Vilade lite i pappas gamla vagn...



och satt i farmors knä och lekte lite!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu