Två preggon...

När jag satt och tittade igenom gamla bilder hittade jag den här... Två preggon i soffa - helt utslagna!!!



En dag med mormor...

Idag har vi haft mormor på besök (min mamma)! Sååå roligt tyckte Agnes, och hon hade även med sig "puckona" (hundarna). Dom var ganska intressanta att titta på!

Efter en god lunch och lite jobb så åkte vi till Västerås för lite shopping! En helt perfekt dag, nu längtar vi bara efter Henrik!

Agnes och hennes mormor!



En bild på mig & "puckona" våren -08... Agnes är i magen!



2 fina djupa tallrikar till Agnes hittade jag i Västerås... Hon ska ju snart börja med smakisar!



Efter en dag med mormor behövs det lite mys i soffan...





Imorgon blir det vilodag/mysdag, för på söndag är det förmodligen busdag med farmor & farfar!


Morgonmys...









Det är svårt att komma upp ur sängen när man har en Agnes bredvid sig...

Men idag kommer Agnes mormor på besök, så vi kan tyvärr inte ligga i sänge hela dagen!!!

Njuter av en kopp kaffe...

Har precis varit ute på en promenad i solskenet! Men med solen kom slasket!!! Är inte det lättaste att köra barnvagn i snöslask... och då har vi ändå en rejäl vagn gjord för landet!!!

Men nu sover fröken Agnes, och jag passar på att njuta av en kopp kaffe i lugn och ro! Snart kommer en mäklare, som ska värdera huset! Spännande!!!

Annars har vi haft en underbar morgon, Agnes var så snäll och tog sovmorgon imorse!!! Vi vaknade vid nio, så skönt!!!

Nej, nu blir det lite städa innan mäklaren kommer!

En dag med Agnes...

Idag blev det besök på öppna förskolan, ochn jag lyckades få till Agnes sömn innan!!! Vi tog en promenad i det fina vädret, så hon sov gott! MEN... även om Agnes hade sovit ordentligt, så orkar ju fröken fortfarande inte vara vaken mer än cirka 2 timmar! Så sista halvtimmen blev till och bära damen, som sov så skönt på sin mammas arm!

När vi är hemma och leker är det full fart på Agnes, hon sprattlar med benen och viftar med armarna! Munnen går i ett, men när vi är på öppna förskolan ligger hon alldeles stilla, och tyst - men med STORA ögon! Det finns såååå mycket fint att titta på! Alla stora barn, fröknar som sjunger fint och vackra leksaker! Inte konstigt att hon är helt slut sen!

Lite bilder från idag

Här ligger kompisarna på rad!



Snygging! Eller hur?!?



Lite söt ialla fall...!



När man byter blöja på Agnes nu förtiden, så är hon ganska jobbig! Fröken kan ju inte ligga still!!! Det ska vridas och vändas, sparkas med benen eller varför inte ligga och hålla i fötterna! Men, med en simpel "leksak" så är hon nöjd en stund, och jag hinner få på en blöja...

Titta vilken fin sked!!!




Idag är det onsdag...

Ja, tänkte bara säga det ifall ni inte visste... Onsdag = öppna förskolan! Alltid lika kul att gå dit, det enda kluriga för mig är att få till ordentligt med sömn för Agnes under förmiddagen! Just nu sover hon sitt första pass för dagen, och jag tänkte nog få in ett till innan vi ska åka kl 13 (nu är klockan 10:20)!

Igår försökte Henrik & jag buda på ett hus här i Enköping, men det gick tyvärr inte... Men vi har ialla fall bestämt oss nu, vi ska flytta in till Enköping! Just nu är jag ganska less på Hummelsta, så jag hoppas det går ganska snabbt att hitta ett nytt boende & sälja det gamla! På söndag är det dags för visning igen, ett litet radhus ska vi titta på! Ser fint ut på bilderna, så det är bara o hålla tummarna!!!

Agnes har fått en fin present av mormor, en jättefin windstopper från PoP! Den är lite stor, men blir perfekt till våren och sommaren!



Fin va?!? Jag älskar färgen! Undrar om den skär sig mot Agnes hår?!? ;-)

Snart blir lilla Agnes FYRA månader!!! Tiden går så fort!!! Så nu försöker jag lära mig om smakportioner, finns massor med bra information på livsmedelsverkets hemsida! Nästa vecka ska vi till Bvc, och då skulle även hon gå igenom lite! Blir spännande och se vad fröken Agnes tycker om mat!

Nej, nu blir det lite nytta innan lillstumpan vaknar!

Uppdatering på pappadagar!!!

Agnes har ju haft turen att få mysa lite extra med far sin de senaste dagarn... Jag har jobbat lite extra och Henrik har varit pappaledig med lilla Agnes!

Här är lite bilder (som är finare än de jag tar... Henrik är ju duktig på att fota!)







jag kan hålla mina fötter nu...



Morgonpigg flicka!!!

Ja, idag var fröken Agnes morgonpigg... Sedan kl 06:00 har hon varit vaken!!! Men nu är klockan 8:15, och hon har börjat gäspa... Kanske hon sover snart!

Idag jobbar Henrik, och jag är äntligen hemma med min älskling! Men hon har haft sååå mysigt hemma med far sin! Men han tyckte att det var lite skönt att gå tillbaka till jobbet... Det är inte riktigt lika lyxigt som man tror det är, att vara föräldrarledig! Man har fullt upp hela tiden, och när hon väl sover, ja - då vill man ju vila lite! Jag kan ju tillägga att vi är ganska bortskämda med Agnes... Hon sover ju nästan jämt!
Men, trots att det är fullt upp med tex bajsblöjor, skrik och gråt så är det definitivt värt det!!! Helt underbart!!!

I lördags när jag och Henrik tyckte att Agnes skulle sova sin förmiddagslur så tyckte inte Agnes riktigt likadant...



Vi försökte lägga henne till rätta flera gånger, men hon har kommit på att hon kan förflytta sig!



Till slut gav vi upp! Fröken Agnes var inte trött...


Lite uppdatering!

Oj oj oj, dagarna går alldeles för fort här hemma! I tisdags fick ju Agnes sin spruta, som jag skrev i förra inlägget, och hon var ju lite gnällig... och det fortsatte på natten! Lilla gumman, hon vaknade lite oftare och hade lite svårt att komma till ro, men när hon väl vaknade på onsdagen kl 9:30 så var livet toppen igen!

Onsdagen bestod av besök på öppna förskolan! Alltid lika kul att träffa mammorna, och alla söta barn! Agnes blev trött ganska snabbt när vi kom dit, så det blev till att bära på fröken! Tills jag kom på att man kan låna en babysitter...

Så här ser Agnes ut när vi besöker öppna förskola...



Sova kan hon!!!

Idag, torsdag, har Agnes haft pappa-dag! Jag ska hoppa in lite extra på jobbet, och då är Henrik mer än gärna pappaledig! Hon har även haft sin farmor och farfar på besök, mysigt tyckte Agnes! Imorgon är det också pappadag, vet inte vem som njuter mest - Henrik eller Agnes!!!

Jag och Agnes har ju ialla fall haft kvällsmys! Även om jag har haft jättekul på jobbet idag, såååå kul att träffa alla barn och föräldrar! Och kollegor såklart! Men jag har ju saknat min lilla älskling! Tur att hon ville mysa med sin mamma ikväll!

Agnes har pyjamasen på, redo för att sova!



Mys i soffan...



och lite mat innan det är sovdags...



Godnatt!


Bvc!

Idag var jag och Agnes till Bvc, det var dags för vägning, mätning och spruta! Fröken vägde nu 6360 gr och var 62 cm lång! Stor tjej!
Agnes var så glad och snacka för fullt! Flörta till och med lite! Men det gick snabbt över när sprutan kom! Hon blev så arg!!! Efter det blev hon trött, det är ju jobbigt att vara arg, så då blev hon lite argare... Men vi tog en promenad i solskenet med Elin & Elsa, så hon sov så skönt!

Än så länge verkar hon inte ha någon feber, men är väl lite gnälligare än vanligt, men det får man vara när man har tagit sin första spruta!

Imorgon är det dags för öppna förskolan igen! Ska bli så kul att träffa alla mammor igen, och sist vi var där hade Agnes jättekul! Sen ska jag jobba tors-fre... Lite blandade känslor, ska bli jättemysigt att träffa alla barn & föräldrar, men samtidigt lite jobbigt att vara utan Agnes såååå länge! Men henne går det nog ingen nöd på... Hon ska mysa med far sin!!!

Nu ska jag mysa lite med min söta gnällunge! Vi är ju ensamma ikväll, hennes far tränar!

Mmmmmm små söta bebisfötter........ När Agnes är ca 1 vecka!


Lite sol...

ja, lite sol hade inte skadat på dagens promenad! Mulet och tråkigt är det idag...

Helgen har varit full av aktiviteter! Lördagen spenderades i Vallentuna, och vi firade Agnes mormor som har fyllt år. Dom har köpt en resesäng, som Agnes kan ha när vi sover där, och det var premiär med den! Inga problem det inte, Agnes sov som en stock som vanligt! Den var dock lite klurig att få ihop, men Agnes pappa & morfar klarade det till slut!

På söndagen träffade vi Agnes farmor och farfar, och Agnes var så glad! Hon fick en fin mössa, ärvd från far sin! Hon visade även farmor och farfar att hon har lärt sig hålla i sina fötter! Stora tjejen :-)

Lite bilder från dagens gråa promenad...



Agnes har på sig sin nya mössa från far sin, och varma sköna overallen från Farmor och Farfar!



Fröken Agnes somnar innan vi ens har kommit ut... Trött tjej!



Imorgon ska vi till Bvc, Agnes ska få sin 3 månadersspruta... Usch, läskigt! Tycker jag ialla fall... och Agnes kommer förmodligen bli ARG!!!

Nu är dom här!!!

Ja, Agnes fina dregellappar har kommit! Titta så fina!



och en bild på Agnes så klart... Gårdagens outfit:



Tröjan är ärvd från Agnes mamma och fina byxor från sysslingen Julia!


Jag ska försöka tävla...

 
På en kompis blogg kan man vinna solspray... Känns som om det behövs efter en mörk vinter!

Här är tävlingen http://minblogg-mittliv.blogspot.com/2009/02/ny-tavling-solspray.html#links


Utmaning!

Jag har blivit utmanad, och tänkte nu ta tag i det! Bättre sent än aldrig!

Jag har blivit utmanad av
www.dptyson.blogspot.com

Gå till mapp 6 bland bilder, lägg upp den 6:e bilden på din blogg.

En bild på Agnes rum, 3 dgr innan hon kom... (vi har nästan bara bilder m Agnes o hennes saker!)



Jag utmanar:

http://www.skogsmusen.blogg.se

http://www.isabellebarkelius.blogg.se

http://www.niiinis.blogg.se

http://www.minblogg-mittliv.blogspot.com





Öppna förskolan!

Igår var jag och Agnes iväg till öppna fsk, för att träffa lite mammor! Vet inte vad som har hänt med Agnes (min sovbebis...) men hon var vaken HELA tiden!!! När vi kom hem sov hon 20 minuter, och var sen vaken hela kvällen (ja till klockan 8)!

Men men, hon älskade öppna fsk igår! Det var så mycket fint att titta på och dom sjöng så fint på samlingen! Agnes gjorde sitt bästa för att sjunga med!

Här kommer lite bilder från gårdagen...

Agnes och kompisen Meya!



Agnes kompis Elsa...






Så mycket fint att titta på!


Lite shopping!

Nu har jag äntligen beställt lite fina dregellappar till Agnes! Hon spottar och dreglar som aldrig förr... Hemma kan vi väl gå med en handduk, men är man bortbjuden måste man ju kunna vara lite fin också!


   
Finns att beställa på www,pippilotta.se

Agnes kan ibland ha lite dåligt tålamod, detta visar sig särskilt vid matning... Hennes kära mormor tyckte att det kom för lite genom nappflaskan, så igår shoppade vi nya nappar till flaskan - och vilken skillnad! En gladare Agnes och fortare gick det!

titta vilken fin tröja mammas moster har stickat till mig! Nu har jag och min syssling Julia en varsin!







3 månader!!!

Ja, idag fyller Agnes 3 månader!!! Vad fort tiden har gått, nyss räknade man veckor men nu får man väl lov att räkna månader istället!
Fröken Agnes mår toppen, det är full fart här hemma! När som helst kommer hon rulla runt, hon sprattlar som en galning! Hon har även blivit en hejare på att åla sig uppåt, när hon ligger på rygg. Just nu är händerna det bästa hon vet, dom är mycket goda!
En sak som fröken Agnes inte gillar just nu är blöjor!!! Det är inte lätt att få på henne en! Hon sprattlar, går upp i brygga eller trycker knäna mot magen så det är omöjligt att spänna fast det där j-kla blöjan!
Annars snackar hon på för fullt, är sällan tyst, och är hon tyst så sover hon eller så är hon arg - dvs skriker som en galning!
Men lilla Agnes är fortfarande en "sovbebis", och ja, jag vet - jag är bortskämd! Vi lägger henne vid kl 8 på kvällen, hon vaknar för mat någon gång mellan 4-6 men somnar sen om. Hon vaknar för dagen runt kl 8, och har sen ca 4 sovpass under dagen, som brukar vara mellan 1-2 timmar! Fröken Agnes klarar fortfarande knappt att vara vaken mer än 2 timmar i sträck...

Lite bilder på min älskling...



titta vilka fina händer jag har...



jag kan snart hålla min fot... men det krävs koncentration!


Det går åt rätt håll!

För er som inte vet så gick jag upp GANSKA mycket i vikt när jag vänta Agnes... Ja, sisådär 30 KILO!!! Usch ja! Men nu ska det bli ordning på det!
Elin och jag har börjat på friskis&svettis, det är jätteskönt att kunna röra sig utan att det gör ont överallt, och så är jag noga med vad jag äter - mycket frukt och grönsaker! Nu börjar det ge resultat... bara 11 kg kvar!!!

Agnes ligger just nu o sover, ute i vagnen, hon sover alltid bäst där. Det är ju kallt tänker ni, men var inte oroliga! Hon har ju sin fina, varma overall som hon har fått av farmor & farfar! Så hon sover så gott!

När hon har vaknat ska vi åka och hämta Neve på dagis. Neve är en av mina bästa vänners dotter, som jag brukade låna innan jag fick Agnes! Neve är överlycklig att vi ska hämta, men det är ju inte mig hon längtar efter längre... det är ju Agnes! Ja, det är inte många som vill träffa mig längre, jag har fått lite konkurrans, men det är det värt!

Agnes har för övrigt lärt sig att spotta/göra fina bubblor...









Dags att köpa lite fina dregellappar tror jag!


Det är så tyst...

Klockan är nu 23:54 och det är helt tyst i huset... Alla sover, och det borde ju jag också göra för om ca 4 timmar kommer Agnes väcka mig för att få lite mat, men jag måste bara njuta lite - av tystnaden och ensamheten...

Här är Agnes, knappt 2 dagar gammal med far sin, och hon ska precis åka hem från BB
(tyvärr är far lite suddig eftersom mor är fotograf...!)



och lite bilder på Agnes idag
(imorgon blir hon 12 veckor, stora tjejen!!!)



sorry, blev felvänd!















Nej, nu måste jag nog sova, innan min älskling väcker mig!
Godnatt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu