Knatteridning!

Här är Fröken Agnes premiär på ridskolan! Det var en mycket stolt tjej som fick rida på "Totte".
Hon skulle absolut trava (2 ggr!) och gå över bommar! Mammas tuffa tjej!


Trött tjej!

På besök hos farmor & farfar! Då blir man trött (men nöjd)!


Heja Esther!

Esther har lyckats sova ett monsterpass! Jippi!

Sista veckan så har hon varit lite bökig, och inte sovit mer än ca 3 timmar i sträck. Men inatt så - från 22:00-3:30! 5,5 timmar!!! Tack Esther! Nu är klockan 04, egentligen 03 eftersom man ska ställa om klockan, och jag är hur pigg som helst! Har ju sovit ca 5 timmar i sträck, och det är ju lyx nu för tiden!

Igår var vi bortbjudna på middag, fick en massa god mat och Agnes fick laja med kompisen Anton! Vi hade det toppen allihopa - tack för en trevlig kväll!

Nu ska jag försöka somna om... Wish me luck!


Agnes alster!

När man har en småsur, gnällig & trött tjej (ja hon kan faktiskt vara det!) som inte vill hem från dagis - då får man visa att man jobbar på förskola!

Agnes hade hittat en fin pinne, så då gick vi hem och gjorde en flagga av den! Resultatet: en glad tjej som följer med hem & en vacker flagga!

Idag ska vi göra kalasinbjudningar, som även ska läggas i brevlådan. Då har vi lite fredagspyssel att göra, i den långa väntan på ridning!


Fredag!!!

Japp, det är fredag idag! Vet inte varför jag skulle bry mig? Vi kan ju ha fredag varje dag i vår familj!

Men, Agnes är nog glad, för hon är ledig och just idag ska hon prova på ridning! Vi ska till ridskolan i em och gå på knatteridning! Även Agnes bästa kompis Elsa ska dit.

Lilla Esther var till Bvc igår, hon väger nu 3775 gr och är ca 52 cm lång - stora tjejen! Idag blir hon dessutom 4 veckor!!! Sjukt vad fort tiden går!


Fullt upp! Eller?!?

Jag tycker vi har fullt upp idag. Kl 11:00 är det familjerätten (eller vad det nu heter) och 13:30 är det Bvc.

När jag börjar tänka efter så är det inte "fullt upp". Konstigt att ens perspektiv kan ändras så där när man blir gravid & sen får en bebis! Fast å andra sidan så hinner jag inte med så mycket mer idag, och nu måste jag ta mig i kragen och ge Filippa en promenad!

Lilla Esther har sovit ok inatt, men hon gör inte riktigt som jag vill ;-)
Hon vill helst sova med oss (läs: på oss) och om hon nu måste sova bredvid oss så ska det vara på mage! Usch, panik får jag när hon ligger på mage!


En stor & en liten...

Ja, en stor & en liten tjej har jag! Min stora, fina tjej ska på bio med en kompis och hennes familj! Utan oss - det är stort!!! Agnes är överlycklig!

Vi andra kör nog söndagsmys :-) Men jag har ett stort berg av tvätt som ropar på mig... Får väl lov att ta rätt på det kanske. Eller kanske nån annan som vill?

Agnes ska snart ha maskerad på förskolan, så hon fick välja en dräkt att köpa... Min fina prinsessa!


Morgonmys!

Nu sitter vi alla framför Bolibompa & myser! Snart är det dagis för Fröken Agnes & vi andra ska väl vila! Lite jobb har jag som måste göras idag, och sen väntar tandläkarbesök för Agnes! Hon är överlycklig!

Har tänkt försöka börja blogga lite igen, har kanske lite mer tid och motivation nu.

Ha det bra!


Ett litet test...

Tänkte testa att blogga från mobilen, så nu har jag laddat hem en app som kan hjälpa mig! Det kanske kan bli nån ordning på bloggandet nu igen :-)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu