Gud så mysigt...

Ja, nåt sånt tänkte jag en sekund inatt...
Precis när vi skulle sova igår så började Agnes skrika (händer väldigt sällan), så jag gick in till henne och började klappa lite. Problemet är att så fort jag slutar, så börjar hon att skrika.

När jag har suttit där en stund, så tänker jag att hon får sova hos oss inatt, hon vill ju helt klart ha närhet... GUD SÅ MYSIGT tänker jag... Hmm, ja så mysigt var det ju inte!

Agnes sover aldrig hos oss, hon sover så bra på nätterna, och hon är sällan "mysigt", det är full fart hela tiden! Så visst saknar vi båda det där bebismyset!

Hur som helst, det gick ju sådär!!! Agnes kommer in till oss, och av nån anledning så blir hon mer och mer vaken... Till slut ska hon bara sitta upp, snacka, busa, ja allt förutom att sova!

När klockan är 1 så ger vi upp! Då har hon varit inne hos oss en timme!!! Agnes och jag går in till hennes rum, jag på en madrass bredvid hennes säng med ena handen in och hon i sin egen säng. Efter en stund somnar hon!

Det är väl bara att inse, hon KAN INTE sova med sin mamma och pappa!!!

Vi får se hur den här dagen blir, hon vaknade dessutom tidigt! Jag är ialla fall trött efter natten, och Fröken Agnes verkar ganska gnällig idag!

MARIA BREDBERG - ÅRETS KOMET 2009

Ja, jag måste ju bara skriva ett litet inlägg om det här.

Maria Bredberg är dotter till min gamla tränare, Lena Bredberg. Hon är idag 19 år gammal, och jag minns så väl när jag och min bästa kompis Jana var barnvakt åt Maria och lillasyster Anna! Maria var inga problem, men lilla Anna mest skrek! Men det var roliga tider det!!!

Hur som helst, Maria är nu nominerad till ÅRETS KOMET 2009!!! Det är JÄTTESTORT!!! Hon har nu vuxit upp och blivit en mycket skicklig ryttare. Hon har ridit YREM, SM och nu senast representerat Sverige i Unghäst-VM.

Nu till det viktiga... RÖSTA PÅ MARIA!!! Gå in på www.tidningenridsport.se , rulla ner lite och titta på höger sida så hittar du var man röstar.

Maria är verkligen värd detta pris! Hon är en tjej som har kämpat sig till toppen, och är dessutom en trevlig, ödmjuk tjej!



Maria Bredberg


Agnes "hjälper" till!

Jag skulle bädda rent, och har en sån snäll dotter som vill hjälpa till!!!










Avslutningsvis så måste man ju ta fram nya örngott, påslakan mm!

Idag har vi träffat Elin & Elsa, det var presenthandling på dagens schema. Vi har nu handlat en present till lilla Meja som blir 1 år på måndag, då vi ska dit på kalas! Sedan blev det även en present till Jonas, som ska firas imorgon.
Vi var båda lika förvånade över hur snabbt vi handlade presenterna! Det brukar tyvärr ta lite tid...

Ikväll blir det fredagsmys & så hoppas vi självklart att Agnes sover lääääänge imorgon! Hon lär ju inte göra det bara för att det är lördag...


Agnes tränar på att äta själv!

Ja, just nu tränar vi för fullt på att Agnes ska äta själv! Äta gröt själv är jättekul, men ganska jobbigt tycker mamma...



Roligt tycker Agnes...



Lägger lite bredvid...



och så lite i munnen... Mmmm så gott!!!



Agnes har även ritat lite!



Roligst är nog att äta papper och kritor!


Hahaha!!!

Läste en ganska roligt artikel idag på aftonbladets hemsida... http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5972797.ab

En man skulle tydligen försöka sig på att föda barn, med hjälp av maskiner som simulerade värkar. Han gav upp efter 3 timmar!!!

Tänkt om jag hade gjort det, gett upp efter 3 timmar?!? Från första värken tills Agnes kom ut så tog det BARA 23 timmar! Vem hade plockat ut henne då?!?

Ja du, säger bara HA HA HA! Nu är det bevisat att kvinnor klarar mer smärta än män (något som alla kvinnor redan visste!).

Agnes har förresten gått lite mer, började igår när hon gick ett par steg mot Neve! Förra gången hon gick, så var hon inte riktigt medveten om det, men igår gick hon målmedveten mot Neve! Efter det har hon gått flera gånger, även idag, men bara ett par steg i taget och sen kastar hon sig mot mig! Sötnos!

Ha en trevlig lördagkväll!


Vill ha!!!



Dessa fina julgardiner vill jag ha!!! Finns på jotex.se, men är självklart slut i rött! Finns bara i grått/silver... Det blir inte lika fint i mitt vardagsrum...
Långt kvar till jul kanske ni tycker? Men jag längtar! Vet bara inte hur mycket jag kan julpynta i år med tanke på Fröken Agnes! Och vad kommer hon tycka om en julgran??? Jätterolig att hänga i kanske?!? Men det struntar jag i! Julgran måste man ha!

FREDAG!!!

Äntligen fredag! Ikväll blir det fredagsmys, med någon god middag & självklart IDOL!!! Har inte riktigt kommit på vad vi ska äta för gott... Måste fundera lite till.

Har ju varit lite dålig uppdatering här, men Agnes har ju faktiskt fyllt 11 månader!!! GRATTIS! Den här veckan har hon varit lite förkyld, lite gnälligare än vanligt och har även börjat bli lite mammig! Men det är ännu en tand på gång, så då får man vara lite gnällig. Jag är ganska nöjd ändå, vissa barn äter ju inget och är ännu gnälligare! Och Agnes aptit är det inget fel på!

Idag ska jag och Agnes hämta Neve på förskolan, sen ska vi hem och fika! Då kommer även Neves mamma Linda hit, blir trevligt med lite besök!

Helgen blir lugn, jag och Agnes blir själva, Henrik ska iväg & träffa Formel 1-grabbarna... Han är förmodligen helt slut när han kommer hem!

Nu ska jag dricka lite kaffe i lugn o ro medans Fröken Agnes sover! Och ja, hon är nu äntligen börjat med 1 sovpass om dagen, nu när hon är 11 månader! Det är sjukt hur stort sömnbehov den fröken har!

Ha en trevlig fredag!

En riktig sjusovare...

Ja, både igår och idag sov Agnes till 8:30!!! Helt sjukt! Henrik var dock lite ledsen, han fick ju inte träffa henne innan han gick till jobbet.

Igår jobbade jag, och Henrik var hemma. Han hade jättemysigt, Agnes var på strålande humör och det var en underbar höstdag! Vem kan klaga då?!?
Jag hade jättekul på jobbet, känns mer och mer ok att börja snart (ja, det är ca 4 månader kvar...), men det blir nog bra!

Lite bilder på fröken Agnes...



Agnes roade sig härom dagen med att leka I vagnen...



Klättra i vagnen...



Röja lite...



Fixa o dona lite...



Och klättra ur... Kan ju berätta för er att Agnes roade sig cirka 30 minuter med denna lek...

Igår åt vi en "koreansk lövbiff" till middag, ett gammalt recept som jag har fått av mamma. Både Henrik och jag älskar denna rätt, och igår var det premiär för Agnes att smaka. DET HAR ALDRIG varit såååå rent på tallriken som igår!!!



En fruktansvärt kladdig Agnes!



Det börjad med att hon skulle slicka tallriken... Men slutade som en lek!



En glad och mätt Agnes!!! Det var första gången som hon fick 2 portioner, åt upp ALLT utan att kasta till Filippa! Det är bra betyg det!

Nu ska vi snart iväg på mammaträff! Ska bli bjudna på blåbärspaj & kaffe, jag säger bara Mmmmmmm!!! Men just nu väntar jag på leverans av vinterdäck... Dom har sagt att dom ska komma mellan 9-11, och träffen börjar kl 10. Vi blir nog tyvärr sena...

Hejdå så länge!


IDAG ÄR EN STOR DAG!!!

Idag, torsdagen den 1 oktober 2009 kl 9:15 tog Fröken Agnes sina första steg!!!

Vi är såååå stolta!!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu