Äntligen!

Ja, nu är vi äntligen friska!!! Fröken Agnes har varit feberfri i 2 dagar nu, men är fruktansvärt gnällig och trött! Men vad gör det, hon är ju frisk och blir väl snart sig själv igen?!?

Vi var till doktorn i måndags, som lyssnade på lungor mm, och hon var helt ok, men förmodligen ett virus trodde han. Nu har vi dock insett att Agnes har haft 3 dgrs feber, som på henne höll i i sig 4 dygn (ja, det kan tydligen det), för när hon väl blev feberfri så hade hon utslag på hela kroppen! Idag börjar det äntligen se bättre ut, och hon är nog lite gladare idag, men fortfarande trött. Just nu sover hon, och det lär bli 2 pass/dag ett par dagar till tror jag.

Agnes har ju haft fruktansvärt dålig aptit de sista dagarna, något som vi INTE är vana vid! Kan ju berätta att Fröken Agnes har fått smaka mycket gott de sista dagarna, bara för att få i henne något! Hon har t ex smakat glass (för kallt), saft (sådär), soppa (blä!), pommes (Mmm så gott), men det bästa av allt har varit Mariekex!!! Så Fröken Agnes har fikat väldig mycket :-)
 

Annars har ju Fröken Agnes varit ganska hårt hållen... Hon har inte fått äta sötsaker/godis/läsk mm under sitt första år, och hon kommer tyvärr fortsätta vara hårt hållen ett tag till, men är man sjuk så är man, och då får man äta det mesta!


Kommentarer
Postat av: Nina

Vad skönt att höra att hon är bra igen! Milo hade ju oxå 3 dagars febern och det är ju så med den att man fattar det inte oftast förrän dom får prickarna.



Skulle var så mysigt om vi kunde ta en fika nån dag... vi saknar er massor!!



MASSA KRAMAR

2009-12-10 @ 10:58:02
URL: http://niiinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu