En dag med Agnes...

Idag blev det besök på öppna förskolan, ochn jag lyckades få till Agnes sömn innan!!! Vi tog en promenad i det fina vädret, så hon sov gott! MEN... även om Agnes hade sovit ordentligt, så orkar ju fröken fortfarande inte vara vaken mer än cirka 2 timmar! Så sista halvtimmen blev till och bära damen, som sov så skönt på sin mammas arm!

När vi är hemma och leker är det full fart på Agnes, hon sprattlar med benen och viftar med armarna! Munnen går i ett, men när vi är på öppna förskolan ligger hon alldeles stilla, och tyst - men med STORA ögon! Det finns såååå mycket fint att titta på! Alla stora barn, fröknar som sjunger fint och vackra leksaker! Inte konstigt att hon är helt slut sen!

Lite bilder från idag

Här ligger kompisarna på rad!



Snygging! Eller hur?!?



Lite söt ialla fall...!



När man byter blöja på Agnes nu förtiden, så är hon ganska jobbig! Fröken kan ju inte ligga still!!! Det ska vridas och vändas, sparkas med benen eller varför inte ligga och hålla i fötterna! Men, med en simpel "leksak" så är hon nöjd en stund, och jag hinner få på en blöja...

Titta vilken fin sked!!!




Kommentarer
Postat av: Isabelle & Nova

Vad roligt ni ser ut att a haft det :) o vad söt hon är, o stor :) det går ju så fort! e allt bra med er annars? ring mig nåndag när du har en minut över så kan vi prata igen oss lite ;)

Puss o kram från oss!

2009-02-26 @ 00:40:30
URL: http://isabellebarkelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu