MELLBYSTRAND!!!

Ja, äntligen är vi framme i Mellbystrand, men det tog sin lilla tid!

Vi åkte på lördag förmiddag, och första målet var Karlstad, lilla Alfred skulle döpas. Jättetrevligt, god mat, trevligt sällskap och världens gladaste Agnes! Agnes sov gott där, men jag hade en hemsk natt! Kallt var det, och lilla Agnes som bara sov på en madrass märkte ju att man kunde krypa runt...

På söndag åkte vi vidare, först mot Göteborg! Där skulle vi träffa min älskade kusin med sambo och Agnes syssling, Julia! Dom bjöd på god mat och trevligt sällskap, och det va ganska skönt att få stanna ett par timmar!

Agnes & Julia "lekte" och gnabbades lite, jag misstänker att dom där fröknarna kommer bråka precis lika mycket som deras mammor har gjort!

Sen åkte vi äntligen vidare mot Mellbystrand, och efter lite köer (sisådär 1 timme pga olycka, Agnes var INTE nöjd!) så kom vi ÄNTLIGEN FRAM!!! SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!

Idag har vi tagit det lugnt, mest för Agnes skull. Skönt att inte sitta i bilen för en gångs skull! Jag däremot har haft fullt upp, massor med mat till Agnes har jag lagat! Bortskämda fröken Agnes äter ju bara hemlagad mat, burkar är inget för henne!

Lite bilder från idag...



En nyvaken Agnes ute i vår stuga!



Vi tog en promenad till Beachen, första gången fröken Agnes såg havet!








Kommentarer
Postat av: Nina

Heeeej... åh vad ni ser ut att ha det myyysigt därborta! Skönt o se att allt gått bra för er.



Tony fick några dagar nästa vecka så då åker vi iväg på vår semester och så tar vi det piano resten sen när hans "riktiga" semester börjar!



Ha en fortsatt kanon semester... ska tänka på er och läser givetvis bloggen hära!



Puss & Kram "Vi"

2009-07-06 @ 20:41:06
URL: http://niiinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu