En liten sjörövare...

Det är vad Agnes kommer bli! Farmor och farfar har en liten båt, och nu har även mormor och morfar köpt båt! Kommer bli en riktigt sjörövare, den där Agnes!

Ska man vara ute på sjön så är ju såklart säkerheten viktig, så nu har Agnes fått en fin flytväst!



Snygg va?!? En Baltic Bambi supersoft i neongul!

Idag har vi haft besök, av Karin och lilla Alfred 2 månader! Jättemysigt att träffa dom (bor i Karlstad), det var första gången vi träffade Alfred.
Agnes tyckte att Alfred var lite konstig, hon glodde med sina stora fina ögon... Vi tog även en promenad i solskenet, trodde vi, helt plötsligt börjar det regna! ÖSREGNA!!! Var bara att springa hem!

Kommentarer
Postat av: Isabelle & Nova

Hej min vän! tack för goda recept, nu är det bara damen här hemma som också ska tycka det är gott ;) jag har åkt på magsjuka, BLÄ! :( inte alls skojigt! såg att ni också hade råkat ut för regnet, så typiskt! vilken fin flytis agnes har fått, nu blir hon sjöns sötaste tjej ju ;) Hoppas ni mår bra annars? Många & stora kramar från oss som bor tröttsamt långt ner i landet ibland.

2009-05-05 @ 15:27:01
URL: http://isabellebarkelius.blogg.se/
Postat av: Elin

Vilken fin flytväst Agnes har fått! Elsa fick oxå en i söndags av sin mormor och morfar. Tror de vill försöka smuggla med sig henne på sjön i sommar...

Kram

2009-05-05 @ 19:08:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu