Äntligen frisk!

Ja, Fröken Agnes har nu varit ordentligt sjuk! Hon har haft hög feber, hosta och lite öroninflammation - men nu är hon äntligen frisk! Feberfri har hon varit sen i måndags, men sen kom öroninflammationen...
Sen i fredags är hon verkligen sig själv, och är nog ganska less på att vara inne med mamma eller pappa!

Varje dag den här veckan har hon kommit med skor, jacka, nån vante, en mössa ibland osv. Hon vill ut! Gissa om hon blev glad när vi tyckte att hon var tillräckligt frisk för en kort promenad. Sedan hon börja på förskolan så är hon ju van vid att vara ute varje förmiddag, så att bli instängd en vecka är inte populärt!

Igår var jag och Agnes ute kl 8:30 på morgonen, då hade hon tjatat i en timme. Hon älskar att vara ute, vill inte gå in!

Här kommer lite bilder från en utevistelse:



Vila på altanen!



Skulle gå in med fina krattan & sopborsten...



Men annars kan man ju sitta och fundera lite...



Kan själv... En sådan period har Fröken Agnes just nu. Hon är väldigt tydlig och bestämt med vad hon vill. Och hon svarar alltid som att hon förstår vartenda ord vi säger - vilket jag tror att hon gör nu! Det är så otroligt häftigt att vår lilla bebis har blivit en liten människa - som har en helt egen vilja, och som man verkligen kan kommunicera med.

Nej nu är det sängen som gäller, arbetsdag imorgon. Men det blir kort vecka (3.5 dgr) och sen blir det lååååångledigt & påsklov för Agnes (jag får lite lov).

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu