Filippa...

hon börjar bli lite äldre vår hund, i november fyller hon 8 år! Stor hund som hon är, så vet man ju inte hur länge till hon kommer finnas. Medelåldern på stora hundar är ca 10-12 år, men nu känns varje år med henne som bonus! Hittills har hon hållt sig ganska frisk, inga större problem med henne som tur är!

Men ialla fall, jag tyckte att det var dags för en hälsokoll! På Enköpings Djurklinik erbjuder dom hälsokontroll för seniorer, dom känner & klämmer, lyssnar på hjärta, urin & blodprov för att kolla lever, njurar mm. Så i morse var det dags för en kontroll!

Igår fick jag ställa klockan (agnes o jag har sovit alldeles för länge när Henrik har varit borta!), kl 7 skulle vi upp! Det var välling, påklädning, packa lite (Agnes fick vara hos farmor & farfar) och sen ut på promenad med barn & barnvagn, hund och EN BURK FÖR ATT FIXA LITE URIN! Ja, vi såg nog lite lustiga ut, men det gick bra!

Hur som helst, Filippa mår jättebra, proverna var bra men hon har lite tandsten som måste tas bort. Sen hitta dom ett litet, litet blåsljud... Det är ingen större fara, men vi ska dit nästa måndag igen och lyssna, för om hon ska ta bort tandsten måste hon sövas och då får man inte ha några hjärtproblem... Men det blir nog bra!

En annan rolig nyhet: Vi har fått förskoleplats!!! På vårat första val, JIPPI!!! Vi kommer få ett erbjudande i slutet på veckan och då är det bara och tacka ja! Så den 11 januari börjar fröken Agnes på dagis! Stora tjejen!!!




Våran fina hund!!!


Kommentarer
Postat av: maggan

Skönt med filippa.. hon är fin och TACK söta du för påringningen... alltid skoj att höra ifrån dej. GLÖM EJ vad du lovade ang. nästa vecka.. krama alla

2009-09-14 @ 17:07:33
Postat av: Elin

Vad roligt att ni fick första valet! Grattis! Och skönt att det fortfarande är bra med Filippa! Hoppas på många, många flera friska år!

Kram kram

2009-09-14 @ 18:33:29
URL: http://pitbullpaddansmamma.blogg.se/
Postat av: Nina

Grattis här med då! Hon är jättefin er Filippa och så himla himla snäll. Ungarna får klättra och skrika bredvid henne liksom...

Skönt o höra att hon är frisk!



Krya på er då hjärtat och grattis till tand och dagisplats! :)



KRAM

2009-09-14 @ 20:50:05
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: sofie fitness

Att man inte har tänkt på det innan? då kan man ju bara ha den jämte sängen! tack för tipset!

2009-09-16 @ 02:23:38
URL: http://mammaiform.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack snälla alla! Känns jätteskönt med dagis & att Filippa är så frisk som hon verkar vara! Men det är bara det där hjärtat som ska kollas lite mer!



Maggan: Jag vet vad jag lovade! Vi kommer nästa vecka, men jag har inte bestämt några dagar än!

2009-09-16 @ 21:34:32
URL: http://agnesochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu